Man ir vajadzīgs projekts, kam ir jauna ideja

S

spiceymirza

Guest
Hi every1 ....

Man ir veikt projektu universitāte, izmantojot mikrokontrolleru 89c2051 ....
ja viena no u, kam ir jauna ideja par PLZ help me .. tāpat kā kontrolēt mājas ierīcēm, kas izmanto mikrokontrolleru.
un im intrusted izmantot intrupts no mikrokontrolleru ...

Es domāju, ka līnijas pēc transportlīdzekļa būtu jautri uz dizainu.
Arī kļūdas tolerantu lifts kontrolieris būtu jauki projektu.

Es domāju, ka u vispirms izvēlēties, kuras platība do u tāpat vairāk.
i Vidējā Industrial Side, Komunikācijas pusē.

un saņemt gan vienu, jums jāmēģina GSM balstās Telemetrijas sistēmas rūpniecības Purppose.

Jūs varat neko nepareizi izmantojot digitālo PID kontroli mazu DC servo.Jums varētu būt jauka interfeiss uz datora ar Java vai. NET, lai uzstādītu ātruma un uzraudzīt, un tā tālāk.Jūs varētu samazināt dažādu kravu un ir joma attēlotu atbildi.Un parādīt, kā jūs noregulē tā
collas Servos nākt ar specs tāpat inerces un tā tālāk.Instruktori mīlestība sīkumi, piemēram, ka tāpēc, ka rūpniecības pasaule darbojas servos.

Es domāju, ka Fawad Elahi ir labās jums vispirms izvēlieties jomā Jūs interesē
collas Tāpat var noteikt, pamatojoties uz savu budžetu un instrumenti pieejama.Arī izvēlētos, kuru sensori vēlaties izmantot, lai inturrupt.

Jūs esat, lai izvēlētos no -
1.Mekatronikā (ja jūs var strādāt par robotiem, mehānisko kontroli, kas pamatojas uz sensora ieejas uc)
2.Paziņojums (no 433MHz paziņojumu GSM, lai zigbee, visi atvērts jums. Varat nosūtīt datus no sensoriem, pat GPS datus no GPS modulis.)
3.Apsardzes sistēmas, kur sensoru blokā, kas balstās uz sensoru inturrput varat izlemt, ko darīt, būtu jauki projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back