Man ir vajadzīga palīdzība ar Cadence

V

victorbrian

Guest
Sveiki, Es cenšos izveidot Standar Mob bibliotēku Cadence. Lai pabeigtu, ka es esmu pēc standarta šūnu Tutorial par Mississipi Valsts universitātes un Dallas Semiconductor. Apmācība stāsta, ka, tiklīdz es veidotu izkārtojumu, man ir nepieciešams darīt KDR pārbaudi. Pēc tam,. Nākamais solis ir ekstrakcijas ķēdes. Tad mums ir, lai iegūtu HSPICE Netlist, bet mums ir bijušas problēmas ar šo projektēšanu invertoru failu. Log fails ir šāda kļūda: ERROR (OSSHNL-116): Nevar pāraugt jebkuru skatu noteikts uzskata sarakstā "hspice cmos_sch shematisks", lai piemēram "+1" šūnu "inverter". Vai nu pievienot vienu no šiem viedokļiem ir "pmos4" bibliotēka "NCSU_Analog_Parts" šūnu vai modificēt viedokli sarakstā iekļauj esošo viedokli. Tas ir liink kur ir standarta Cells pamācību: www.hpc.msstate.edu / MPL / izglītība / kadences / standard_cell / files / standard_cell.ppt I appreciate your help. Paldies

Problēma ir tā, ka u ir mobilais skats ar citu nosaukumu nekā hspice vai cmos_sch vai shematiski, lai netlister nevar eksportēt shematisks netlist, lai atrisinātu šo nu pārdēvējiet ur lai būtu viena no trim viedokļiem vai pievienot viedokli nosaukumu netlister iespējas

Sveiki, Paldies par jūsu palīdzību, bet es nezinu, kur ir netlister iespējas, lai pievienotu vai pārdēvēt savu viedokli. Es novērtējam jūsu palīdzību.

mēģināt simrc failu un meklēt to ritms sourcelink vietā..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back