Man ir 8000 VAC @ 35 kHz, ka man ir notriekt līdz 60 Hz

B

Brookmiester

Guest
Es strādāju par Tesla iedvesmoja projektu un mans rezultāts ir 8000 VAC un apkārtnē 20 ampēriem. Es varu atstāt to AC, ja es nevaru izdomāt, kā novērst 35 kHz un galu galā ar funkcionāliem 60 Hz. Vai es varu labot to DC, bet tad es būtībā ir tāda pati problēma, kā karbonāde to uz augšu 60 Hz. Man ir daži apstrādes prasmes, un es esmu gandrīz gatavs, lai izveidotu rotācijas slēdzējs ar elektromotoru, lai gan es esmu patiešām cerot uz vairāk elegants risinājums. Kā es berzt internetā sastāvdaļām, kad es nokļūt šo līmeni volti un ampēri lietas notiek par cenu jauku izmanto automašīnu ... Liels paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību jūs varat sniegt man par šo, Brookmiester

Tesla iedvesmoja. Es uzskatu, ka. Lūdzu, apstipriniet, jūs, kas ražo 160 kW? 8000 V x 20? Tas ir pietiekami, lai darbinātu 160 mājās. Viļņu lielāks par 11 kV maksimumu. Nezinu par sastāvdaļām pārdzīvojušais to. Jūs varētu labot Jūsu 35 k AC maiņstrāvas veidā 60 Hz. 146 pākšaugi pozitīvi, 146 pākšaugi negatīva. Tailor impulsu amplitūdām līdzināties sinusa vilni. Vairākos posmos, var būt nepieciešama līdz brīdim, kad ... Palielināt to līdz 120 VAC jums nepieciešams liels transformators. Vai divi transformatori. Liels, kā ledusskapī. Tāpat kā elektriskā uzņēmums izmanto. Jūs varētu atrast elektriskā uzņēmums ir gatavs pirkt sulu no jums. Tie varētu jums pastāstīt, kas spriegumu, un, ja, uc, tie āķis jums līdz ar to pārvades līnijas.

Hi, paldies par jūsu atbildi! Jā, ja viss noritēs labi, būs 160 kw. Lai gan es biju domājis pa aptuveni 10000 vati uz māju rindas. Pēc Tesla burvju tas izskatās tik tālu, piemēram, man ir, ka daudz enerģijas. Es, protams, ir 8000 V, bet tas būs grūti, lai novērtētu reālo ampēri, kamēr baroju to mājās vai, piemēram. Es skaidri nezinu par jūsu komentāriem "viļņu vairāk nekā 11 kv pīķa". Kad es saņēmu 60 Hz es biju plānošanu transformatora bet "lielas kā ledusskapis" var nodot aizbīdni uz manu budžetu.

Ja jums tiešām ir 160kW no dažiem avota vai vilcēja un kādu iemeslu dēļ Jūs lietojat Tesla spoli, lai ražotu 8kV 20 ampēri AC (35kHz) - tas ir salīdzinoši taisni uz priekšu tehnoloģijas izmantot, lai rectifiy AC un pēc tam izmantot tīklu intrakraniāla aneirisma Austra invertora (SCR) pamatotam, lai pabarotu varas tīklā (3 fāzes). Tas tiek darīts regulāri ir tiesības līdz 1MV x 1000 ampēriem. Mans uzņēmums ir izstrādājis vairākus mazus veidu (27kW mazākā), uzskata, Orsons grozs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back