maksas sūkņa iet uz leju, ja PVO slēdzis ir novietots starp KP un slodzes

A

allennlowaton

Guest
Laba diena visiem. Es gribētu lūgt izdarīt ierosinājumus un idejas par to. Maksas sūkņa bez slēdzis ir 3.85V, kas ir jau pietiekami daudz manu pieteikumu). Taču, ja tur ir PVO slēdzis jau tas darba rezultāts kļūst 3.25V. Tur 0.6V kritums. Es gribu CP produkcija, kas cik vien iespējams augstu. Parādīts zemāk ir maksas sūkni, slēdzis un slodzes vērtības.
28_1310008707.jpg
Paldies.

Jūs nerāda lielāko savienojumu jūsu PVO slēdzi. Vai tā nwell saistīta ar tās avotu, vai varbūt uz augstāku spriegumu? Vai jūsu V [SIZE = 1] CMP [/SIZE] = ON kontroles signālu pietiekami zems, lai pilnībā vadīt ieslēgsies Triode reģionā?

Par PVO lielākā daļa ir saistīta ar tās avotu. VCMP ir vai nu 0, vai VDD. VDD vienmēr ir mazāks nekā izlaides maksas sūknis.

par PVO lielākā daļa ir saistīta ar tās avotu.
Ok.
VCMP ir vai nu 0 ...
Arī ok.
... vai VDD. VDD vienmēr ir mazāks nekā izlaides maksas sūknis.
Tikai ideja: Vai V [SIZE = 1] CMP [/SIZE] "off" vadības spriegums VDD - VchargePump = VGS (PVO), iespējams, nepietiek, lai atvērtu slēdzi (mazliet) laikā "off" posmā, lai jūs varētu zaudēt dažas maksas sūkņu jauda? Ja nē, es domāju, W / L attiecība jūsu PVO slēdzis nav pietiekami lielas, lai maksas sūkni pašreizējo nepieciešams. Tātad tas nav pietiekami liela, lai šo jaunāko darboties Triode reģionā. Lai iegūtu zema VDSsat (Triode reģions), slēdzis, kas būs paredzēts apmēram 10 reizes strāvu.

Pie VDD = 2.7V, VchargePump pirms slēdzis ir novietots ir 3.85V, bet, kad PVO slēdzis ir jau klāt, VchargePump samazinās līdz 3.25V. Šajā gadījumā, VCMP ir nulle (0V) līmenī, lai ieslēgtu PVO slēdzis. No PVO slēdzis platums ir tāds pats kā slēdžu es izmanto maksas sūknis (W = 20000u, L = 0.5u). Man jautājums, varbūt VchargePump nokāršanās rada, savienojot avota termināla PVO slēdzi izejas maksas sūkņa. Kā mēs zinām, avots termināls ir zems impedance ekvivalents.

... varbūt VchargePump kritumu izraisa savienojot avota termināla PVO slēdzi izejas maksas sūkņa. Kā mēs zinām, avota termināla zemas pretestības ekvivalents
. Tas, ko tam vajadzētu būt. Savienojums un Jūsu PVO slēdzis kontrole ir diezgan ok. Man ir aizdomas, W / L attiecība jūsu maksas sūknis un switch tranzistors (-i) (40000) ir vēl joprojām ir pārāk zems par jūsu pašreizējās vajadzības (slodzes). Izmēģiniet un paplašināt šīs attiecības (analizēt simulācijas), un redzēt, ja jūsu spriegumu izejas kļūst lielāks.

I did simulācijas, izmantojot ļoti lielu slēdzi PVO ierīci. Rezultāts ir joprojām tāda pati. Tas neizdodas.

[QUOTE = allennlowaton; 925.551], I did simulācijas, izmantojot ļoti lielu slēdzi PVO ierīci. Rezultāts ir joprojām tāda pati. Tajā nav [/QUOTE]. Vai jūs arī palielināt maksu sūkni tranzistori? Var būt PVO ieslēgšanas mehānismu (no maksas sūkņa slodzi) ir pietiekami liela, bet izejas impedance jūsu maksas sūknis ir pārāk zems?

Es mainīts lielums slēdzis, kas savieno maksas sūkni, lai VDD. Ķēde tagad darbojas pienācīgi. paldies ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back