makefile problēmu

S

sree205

Guest
Hi all,
Es cenšos palaist lec cauri makefile.Kad es palaist skriptu bez lietošanas makefile, i don't get kādas problēmas.Strādā bez aizķeršanās un veido log failus.bet, kad palaist to, izmantojot makefile, i get "padarīt ***: [žurnāls] error 24".var kāds man pateikt, kādas problēmas varētu būt?

Kāds būtu problēmas, piemēram, šo un izmantojot tādus instrumentus?personīgi, es esmu mēģinājis, lai pārliecinātos, ka r nav vietā cilnēs vietas un visu, kas makefile.vēl vienu jautājumu saglabājas

Pateicība

Čau,
Try to do:
padarīt <target>-n
Tas būs drukāt visas komandas, kas atbilst "mērķa" bez izpildes tiem.Tas var palīdzēt jums uzzināt, kāds solis ir faktiski nav.
Arī tad varat nosūtīt man savu makefile, un tad mēs varam būt izskatu.Bez tā būs v.difficult teikt Kas notiek?
Kr
Avi
http://www.vlsiip.com

ir tikai viens solis makefile

EK:
@ lec-dofile source.tcl

pats source.tcl, ja atsaucas ar CLI un nevis ar ražotāju, ir, kam nav nekādu problēmu.

Es domāju, tas būs vieglāk, ja kāds varētu izlikt kādi kļūdas kods 24 patiesībā nozīmē.I don't get any citas ziņas, izņemot
"Darīt *** [žurnāls] error 24".

Pateicība.

Jūs varat sūtīt man jūsu makefile un source.tcl?
meklēt diskā problēmas, kā arī, ja fails tiek izveidots teritorijā, kur jūs dont ir rakstīšanas atļaujas.
Kr
Avi

izskatās rīks sūta kļūda nos uz unix ātru un tie tika atspoguļoti veikt failu kā kļūdas.got to notīrīta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back