Maisītāji

A

Abu Ammora

Guest
Es gribu izveidot Mixer, kas raidītāja līdz konvertēt freq. līdz 85 MHz, izmantojot vietējās oscilatori 75 MHZ un 300mV PP Tātad Kāda veida maisītājs Vai man veidot, es vēlos, lai īstenotu sistēmu PCB, un es ieteiktu darīt to, izmantojot Tranzistori vai MOSFETs, tas ir iespējams, Can anyone help me? Paldies

Jūsu vienkāršākais variants ir diodes gredzenu maisītāju. http://www.minicircuits.com/dg03-86.pdf apakšā lapā zemo līmeni LO maisītāji jūs varat izmantot. Noteikti sekot maisītājs ar bandpass filtru, lai novērstu attēlu 65 MHz un LO Montāžas kārba 75 MHz. Vislabāk ir likt 6 dB spilventiņu starp maisītāju produkciju un filtru. Put 10 MHz signālu IF ievadi un 75 MHz signālu LO ievadi un saņemt izlaides RF ostā. 10 MHz signālu jābūt 20 dB zem LO (30 mV), lai samazinātu nelinearitāti efffects.

u var izmantot vienu tranzistoru maisītājs ir ļoti viegli izveidot, izmantojot BJT kā šis khouly

[Quote = khouly] u var izmantot vienu tranzistoru maisītājs ir ļoti viegli izveidot, izmantojot BJT patīk šī khouly [/quote] [size = 6] Paldies, var u, lūdzu, iedodiet man daļa Nē šādiem tranzistoriem [/size]

tas būs atkarīgs no ur frekvence 100 MHz, u var izmēģināt 3904, bet es neesmu pārliecināts, pamēģināt khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back