Maini savu karjeras elektroenerģijas inženieris iet iegultās

M

Mosman

Guest
Cienījamie visiem,

Es esmu elektroenerģijas inženieris absolvējis 2000.

Es nekad neesmu strādājis šajā specialitātē.

Es esmu studijām par M. Sc elektrotehnikā un es vēlos strādāt jomā, iegulto sistēmu sen, bet man nav iespējams atrast vietu, kur es varu veikt tehnisko apmācību.

Vai es joprojām saņemt jebkādu darbu šajā jomā, vai es esmu pārāk vecs, lai šo?

lūdzu, palīdziet

Mosman,

Jomā, iegulto sistēmu, Jums nekad nav pārāk vecs.Jūs saņemsiet labāk katru dienu.

Just saglabāt jūsu sapņi dzīvs, mācīties virves, un jums nav robežas.

Cheers.

Ja Jūs studējat M. Sc, tad protams, iegulto sistēmu jomā.Jūs vienmēr varat sēdēt iegulto sistēmu klase, theres nav nepieciešams reģistrēties.Ļaujiet profesors zināt, jums tiks sēdes par visu semestri.Tādā veidā jums nav jāreģistrējas par kursu, lai jūs paradis būt uztrauc ņemot veikt citu pārbaudi!Jūs vienkārši uzņemt visus, kas notiek klasē.
Daudz no maniem vienaudžiem izdarīt.Tie ir varas inženieru PhD, bet sēdēt-in undergrad VLSI kursos.

Paldies Fidelis,

Jūsu vārdi patiešām atdzīvināja mani.

Es esmu meklē tehnisko kursus šajā jomā 5 vai 6 gadi atpakaļ, bet bez laba.Jūs zināt, ka Ēģipte, mums nav daudz mācību centru, kas māca šo mācību tēmu.

Patiesībā, es esmu studē M. Sc elektrotehnikā, izmantojot tālmācību no Capitol koledžā.

Man joprojām ir statuss nosacījumu pieņemšanu līdz brīdim, kad man 3,0 VIN 9 kredītu stundu kursus.Tātad, es esmu mazliet noraizējies, ka es nevaru saglabāt šo GPA pakāpē, jo tas atkarīgs no DSP kursu, kas nav viegli absorbēt.

Liels paldies User_asic par jūsu padomu.

Visbeidzot, es ierosinu mājas lapu, kas satur lielu lekcijas visās inženierzinātņu jomās elektrisko.

http://www.learnerstv.com/course.php?cat=Engineering.

Varbūt nepilna laika karjeru pārveidot šajā mājas lapā, lai lietotājam draudzīgu un organizētu pieredzes?

Dear Friend,

Uzzināt vairāk par apmācības programmas iegulto Design.Lūdzu, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni vai sazinieties ar mums numuriem turpmāk:

Let me know, ja Jums ir nepieciešams vairāk informācijas.

Cer strādāt ar jums.

Sveicieni,
Mamta Rana
DKOP Labs Pvt.SIA
C-53, Sector-2, Noida-201301
Mob: 9311667797
Tel: 0120-4203797, 4276796
Tīmekļa vietne: www.designkop.org

Pārbaudiet www.embedded-tips.blogspot.com
Tas palīdzēs jums sevi apmācīt sevi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor