Mainīt kodu 16F628

N

nightbird

Guest
Es esmu students 14 gadus vecs no Thailand.I esmu ļoti jauns MCU. Es vēlētos izmantot 16F628 Pic insted 16F84. Šeit ir kods. Jebkura struktūra man palīdzēt mainīt kodu 16F628. Tad es paskatīšos un lern kā to izdarīt. Paldies. KOB Kun krub: D: D:. D; --------------------------------------- -------------------------------,; BINCLK4M.ASM pulkstenis, kas rāda BCD skaitā;; ----- -------------------------------------------------- ---------------,; -----------.. , - | RA2 RA1 | - V + = 4,5 vai 5 volti, - | RA3 RA0 | - X = 4,096 MHz XTAL, - | RA4 OSC1 | - | X | - | | --- GND 20 PF vāciņi, - {r } - = 470 Ohm V + --- | MCLR OSC2 | - | X | - | | --- GND, - |

Galvenais saderības problēma ir analogais salīdzināmie. Viņiem ir izslēgta, pirms jūs varat izmantot Ostas tapas kā digitālais I / O. Lai to izdarītu, vienkārši noteikt CMCON = 7. Cits jautājums ir konfigurācijas bitu uzstādījumus. Jums ir iespēja izvēlēties iekšējo oscilatoru vai ārējo oscilators par pulksteni avots. Arī MCLR pin var konfigurēt kā I / O pin. Lai iegūtu detalizētu informāciju, skatiet "Īpatnības CPU" sadaļā datu lapu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back