Mainīga sprieguma barošanas avots (100mA)

H

hameeds01

Guest
hey guys i vajadzīga mainīgā sprieguma barošanas avots (-3V +3 v) @ 100mA Regards

LM317 lietošanas un dažas cepures un mainīgo res ... tas darbojas naudas sodu (es pieņemu, ka u jau ir novērsti izeja ar + ve () un-ve ()).. un tas var sniegt huger summu ..

Izmantojiet LM317 un dažas cepures un mainīgo res ... tas darbojas naudas sodu (es pieņemu, ka u jau ir novērsti izeja ar + ve () un-ve ()).. un tas var sniegt huger summu ..
Es domāju, ka LM317 neatbalsta-ve piegādes ..

Par 100mA varat paralēli pieslēgt dažas parastās darbības pastiprinātāji un izmantot divu apgādē (pastiprinātāju izejas ir jābūt 10ohm sērijas rezistors) vai vienu lielu strāvas pastiprinātāju. Tad tev būs pieejamas avots / izlietni barošanas tiem -3 ÷ 3 V.

Ja jums ir vara, lai sadedzinātu, kaudze piegādēm. Vienu fiksētu negatīvs, un mainīgā pozitīva atsauce uz to. Piemēram, jūs varētu būt centrs materializēt xfmr, tiltu ietver tiešās un un filtru, lai negatīvo un 7905 attiecībā uz pozitīvām ar savu "zemi", kas ir-5V un tās piegādi, + izejvielas 317. Bet tur ir arī iespēja, ka tas ir tikai lieljaudas op amp, un off-the-shelf split piegādi.

U var izmantot LM317 regulēšanas + ve sprieguma un LM337 regulēšanai-ve sprieguma.

Jūs varat izdarīt to LM317 vienu. Izlemiet, fiksētās un mainīgās rezistoru vērtības, lai izejas spriegumu varētu būt regulējami no 1,25 (kas ir minimums LM317) līdz 7.25V. Tagad rodas 4.25V piegādi, ja tā nav jābūt super precīzu jūs varētu izmantot 7805 ar silikona diodi virknē ar tā jaudu, un izmantot šo kā zemējums. Starp "augsne" un rezultāts atšķirība tagad nepārtraukti regulējamas no 3 V-3V un esošā reitinga faktiski nebūtu vairāk nekā 100mA, sniedzot plašu drošības rezervi. Brian.

Es domāju, ka 3 V ÷-3V barošanas jābūt izcelsmes / izlietni spēju un tas nevar tikt realizēta ar LM317, ja jūs izmantojat lelli slodze, kas piesaista vairāk strāvas nekā PS ir norādīts (100mA).

Vārds "piegādes" nozīmē darīt kaut ko pieejama. Es nesaprotu, kāpēc pašreizējā ir izlietne kaut kur. Paskaties uz to ļoti vienkāršā veidā: Pievienojiet nelielu 3V lampas visā produkciju, ja spriegums ir koriģēts no 3 V ar nulli, un uz-3V, viss, kas notiek, ir lampas jāsatumst un gaismas vēlreiz. Vai Jūs esat liecina lampa ir ražošanas pašreizējā pati par sevi? Brian.

Vārds "piegādes" nozīmē darīt kaut ko pieejama. Es nesaprotu, kāpēc pašreizējā ir izlietne kaut kur. Paskaties uz to ļoti vienkāršā veidā: Pievienojiet nelielu 3V lampas visā produkciju, ja spriegums ir koriģēts no 3 V ar nulli, un uz-3V, viss, kas notiek, ir lampas jāsatumst un gaismas vēlreiz. Vai Jūs esat liecina lampa ir ražošanas pašreizējā pati par sevi? Brian.

Tas ir throuth jūs nesaprotat. Darba slodze visā izejas termināļos cēloņus, kas ir 3 V pašreizējām ieceļotāju plūsmām no A līdz B.-3V tā plūdīs no B uz A. izmaiņām, kuras tā virzienā. Tāpēc vienā situācijā termināla avotu pašreizējo un citās tai izlietne strāvu. Termināļi izmaiņas polaritātes tranzītu no + V-V. Nav skaidrs tagad?

... vienā situācijā termināla avotu pašreizējo un citās tai izlietne strāvu.
Ļoti pareizi, arī gala B. "7805 ar silikona diodi virknē ar tā rezultātiem" būtu sava veida problēma ar nogrimšanas ;-) SCNR

Sorry par manu "Augstāko brīdi", es domāju, tas nāk no kļūst vecs. Kas man ieteica varētu strādāt labi, jo sprieguma avotu, bet es piekrītu, tas nedrīkst rīkoties 100mA, noraidoši produkciju. Risinājums, kas varētu strādāt, un būtu vienkārši ir vai nu elektroenerģijas op-amp vai, iespējams, audio jaudas pastiprinātājs ar piemērotu regulējamu slīpo punktu. Tas pat varētu būt iespējams izmantot tiltu vadītāju ķēdē. Brian.

Jo Elektor oktobris jautājumu var atrast 16W audio jaudas pastiprinātājs realizēta ar 32xNE5532 (64 kopā) opas paralēli saistītas produkcijas posmā. Parametri ir lieliskas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back