Maiņstrāvas un līdzstrāvas sprieguma un strāvas un pretestības mērījumu ķēde

D

djranganamax

Guest
Var kāds paskaidrot, kā dizains circuit mērīšanas "AC un DC spriegumu un strāvu, kā arī pretošanās", izmantojot analogo elektroniku vai, izmantojot Micro controller.plz help: cry: Un minēta vai pievienot Circuit diagrammas un datu lapas, kas man ir reffer. ... PLZ palīdziet man, jo man nav ne jausmas, kas mēra šos parametrus, jo man ir dizains Multimeter kā manu undergraduate Projekts: sad:

Jūs varat noformēt to .... bet DMM ir daudz dārgāka, ja jūs gatavojas izmantot microcntroller. DC spriegums = izmantošanu ADC (analogās uz ciparu konvertori.) AC spriegums = izmantošana maksimuma detektoru un tad, izmantojot mikrokontrolleru aprēķināt vidējo ģeometrisko vērtību (Imax / root (2)) [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1].. - -------- Post added at 21:03 ---------- Previous post bija 21:00 ----------[/SIZE] [/COLOR] par cicuits, skatiet Analog Circuit modeļi (kaut kas līdzīgs, ka) Sergio Franco (maksimālā detektors) un MAZIDI par 8051 (sasaistei ADC un programing pamati)

Tas noteikti nav laba ideja, lai aprēķinātu AC sprieguma vērtība no maksimuma mērījumus, tas ir faktiski metodes ieviest maksimālo kļūdu ar ne-sinusoidālu viļņu forma. Nekādi spēkā esoši multimeter tas šādā veidā. Jūs esat vai nu novērsti vērtība (labot un vidējais) vai true RMS, pēdējā ar augstāku sniegumu instrumentiem. Es nezinu jūsu projekta uzdevums, izstrādājot procesoru ķēde, var, iespējams ierosināts. Benchtop multimetri pārsvarā izmanto mikroprocesora, bet to ķēdēm ir diezgan sarežģīti. Klasiskās rokas multimetri ap tām ir izveidojušās DVM chip, piemēram, Intersil LIC 7106/7107, ķēdēm būtu vēl plūst ap internetu. Daudzi mazumtirdzniecības instrumenti nāk ar shēmas diagramma, tāpēc ir daudz iespējas, lai iegūtu dažas idejas. Jebkurā veidā, tas ir nepieciešams projekts, lai saprast, ko jūs projektēšana attiecīgi kopējot, tāpēc nav iespējams izvairīties iesaistīties ar analogo mērījumu ķēdes nedaudz dziļāk.

Šeit es vēlos, lai izmērītu AC un DC spriegumu un strāvu un pretestību un parādīt vērtības LCD vai Seven Segment Displays: sad: Tātad plz dod palīdzēt izstrādāt Digital Multimeter ......: cry:: cry:. plz nerunājot par īpašiem Analog IC ka es varu izmantot, plānojot digital multimeter, ka es varu atsaukties lapas un var iegūt ideja: ideja: plz help: cry:: cry:

Par RMS vērtību, izmanto squarer ķēdes, integrators, un kvadrātveida iesakņošanās circuit ... pirmo un pēdējo var veikt, izmantojot reizinātājus

Šeit es vēlos, lai izmērītu AC un DC spriegumu un strāvu un pretestību un parādīt vērtības LCD vai Seven Segment Displays:. Sad: Tātad plz dod palīdzēt izstrādāt Digital Multimeter ..... .: cry:: cry: Plz nerunājot par īpašiem Analog IC ka es varu izmantot, plānojot digital multimeter, ka es varu atsaukties lapas un var iegūt ideja: ideja: plz help: cry:: cry:
hve u gala projektu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back