magntic sensori Circuit

B

bdmehta

Guest
Hi foruma dalībnieki, es esmu ieinteresēts sevis dizaina magnētisko sensoru, kas var sajust no aptuveni 3 collu (75 mm), attālumu. Var kāds palīdzēt man par šādu dizainu. Vai kāds ir šāda informācija, kas var dalīties, un es varētu mēģināt darīt savu self veikti šādu magnētisko sensoru. Es esmu ļoti pateicīgs jums visiem, es esmu pārliecināts, ka daudzi no jums ir šāda informācija vai saiti par jebkuru šādu hobbist blogu, vietā, kur tas var būt pieejama. Atkal Thankx iepriekš, Bharatkumar. [Size = 6] [/size] [color = blue] [/color]

[Quote = bdmehta] Es esmu ieinteresēts sevis dizaina magnētisko sensoru, kas var sajust no aptuveni 3 collu (75 mm), attālumu. [/Quote] 1. Kāda sensors ir jēga? 2. Vai "self dizains" nozīmē, ka jums ir, lai ražotu sensoru ar sevi un nevar izmantot Hall sensori vai magnetoresistors?

Gadījumā Hall sensoru, sensora jutība ir labāka bipolāri process nekā CMOS. varbūt pāri kopā Quad struktūra satur četras Hall šūnas vadu elektriski paralēli veiksmi

Šī grāmata ir noderīga. Hall Effect sensori, otrais izdevums: teorija un piemērošana Edward Ramsden

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back