magnētisko lasītāju 16f84 ar ārējiem eeprom 24c256

J

jordan_airmike

Guest
Hello everybody

Man ir strādājuši pie šī projekta diezgan, bet tagad, un es esmu iestrēdzis uz plānošanas daļa no PIC 16F84 mikrokontrolleru.Ko es gribu darīt ir vākt datus no F2F decoder (magnētiskās datu dekodētājs), izmantojot PIC 16F84 un uzglabāt to ārējo EEPROM 24C256.Man arī ir programmu PIC rakstīt ārējās atmiņas 24C256 laiku (piemēram, taimeris) par katru datu ierakstu (par katru karti zvēliens).
Es cenšos programmu PIC in MPLAB.Lūdzu, palīdziet man, lai radītu tiesības avota kods (. ASM).
Many thanks

Walka zamiast dialogu - tak najkrócej można określić strategię działaczy piłkarskich wobec kibiców zebranych wokół witryny KoniecPZPN.pl. Eksperci Grupy Adweb sprawdzili kto wygrywa w tym meczu, a kto zasługuje na żółte kartki.

Read more...

jordan_airmike wrote:

Hello everybodyMan ir strādājuši pie šī projekta diezgan, bet tagad, un es esmu iestrēdzis uz plānošanas daļa no PIC 16F84 mikrokontrolleru.
Ko es gribu darīt ir vākt datus no F2F decoder (magnētiskās datu dekodētājs), izmantojot PIC 16F84 un uzglabāt to ārējo EEPROM 24C256.
Man arī ir programmu PIC rakstīt ārējās atmiņas 24C256 laiku (piemēram, taimeris) par katru datu ierakstu (par katru karti zvēliens).

Es cenšos programmu PIC in MPLAB.
Lūdzu, palīdziet man, lai radītu tiesības avota kods (. ASM).

Many thanks

Man ir izdarīts viens projekts kaut kā līdzīgs šim.I use sērijas ir svītrkodu lasītāju, kā ievadi, 24c64 kā ārējo atmiņu un ds1302, reālā laika ic bet
es esmu, izmantojot picbasic nevis mpasm, jo tie piedāvā paraugu programma komponenti I'm izmanto.

Kāpēc tu izmantot 16f628, tai ir uart, kurus var izmantot, lai iegūtu datus no eeprom.Es arī to izmanto, lai noteiktu datumu un laiku, kad RTC.Tas arī ir lielāka programmu atmiņas, kas ir nepieciešams, lai pievienotu papildu funkcionalitāti.

Var izmantot arī 16F877 (ko es izmantošanu), lai jūs varētu pievienot LCD displejs vai slēdžus, kuru varat izmantot izvēlnes un citas funkcijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back