magma uz Fedora Core 2

A

amarnath

Guest
hello, i am truying uz Fedora Core 2.i 4,1 magma vienmēr iegūt galveno izgāztuves, kad es sāku tool.something vēlaties iegūt vairāk kodols s == 0.does kāds ir risinājums šai.

sveicieni
amarnath

Es domāju, ka FC2 nav labs OS uz Magma.Jums vajadzētu izmantot RH7.2, 7.3,8.0 vai RHEL3.

es varu instalēt divas versijas linuxbut visiem citiem mīkstiem ir runing ok ... ir kāds risinājums, par šo ...

sveicieni
amarnath

Jūs varat mēģināt kopa "LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1", un magma GUI izmantot jre, jums ir jāatjaunina jre.Es uzskatu jre in magma4.0 nevar izmantot fodora.

Es tā mēģināt noteikšanu un darbības magma .. bet tā nav ... bet var kāds man pateikt, kur atrast jre uz Fedora Core 2 ... ok i got jre rpm, bet joprojām nedarbojas .. gui nesākas vēl aizvien kas pats galvenais dump .. kāds lūdzu palīdziet .. es nevēlos mainīt savu os .. uz redhat 7,2 ...

sveicieni
amarnath
Last edited by amarnath gada decembris 27, 2004 8:26 labots 1 reizes

Vai kāds izmanto Fedora Core 3 EAA instrumentiem, kā par tā saderību?

kāds ir risinājums darbojas magma uz Fedora Core 2 ...? vēl gaida ...

jre var atrast www.sun.com, tad citus jautājumus varat mēģināt instalēt saderība rpm, kuru jūs CNA atrast jūsu CDROM, un kļūda ir becase glibc, varat izmantot "ldd" komandu, lai atrastu sega izmantošanu, lib tu nav have.such kā "ldd-v *"

hello, i founhd, ka tas ir missinhg ibrary

(/ lib / ld-linux.so) .2 beidzās ar nezināmu izejas kods (139)., tad kā es varu instalēt to.

sveicieni
amarnath

amarnath wrote:

hello, i founhd, ka tas ir missinhg ibrary(/ lib / ld-linux.so) .2 beidzās ar nezināmu izejas kods (139)., tad kā es varu instalēt to.sveicieni

amarnath

hello jimjim2k esmu installled par 8,0 RH 4,0 magma, un tā darbojas fine.thanks par palīdzību.

Sveicieni
Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back