Magma - bibliotēkas sagatavošana

N

ninadbkothari

Guest
Es strādāju par 0,18 um bibliotēkas ar LIF un Lib, ko sniedz pārdevējs. Man ir bijusi mēģina darīt bibliotēku sagatavošanai (Vulkāns), šīs bibliotēkas, bet ir dažas problēmas: 1.) Pārdevējs ir piegādājis TYP gadījumā labākajā gadījumā un vissliktākajiem Lib. Bet MAGMA atbalsta tikai labākajiem un sliktākajiem lietas lib sagatavošanai. Kāpēc tas ir un kā es varu iekļaut savu tipisks gadījums bibliotēka arī šajā sintēzei. 2) pārdevējs ir devis LEF failu 4 slāni, 5 slāni un 6 slānis metāla procesus un atsevišķu standarta šūnas JPD. Vai man ir nepieciešams izveidot atsevišķu bibliotēku par katru atšķirīgo metāla process, vai es varu ietver visus failus vienā? Paldies Ninad

Hi Ninad, Attiecībā bibliotēka sagatavošana MAGMA, 1. jums ir izmantot labākajā gadījumā un sliktākajā gadījumā. lib vienpersoniski TYP lieta lib nav nepieciešama bibliotēkas sagatavošanai. 2. attiecībā uz JPD failu, u ir jāizlemj, kurā JPD fails ir nepieciešams bibliotēka sagatavošanai, Tas ir atkarīgs Design izmēra un maršrutu sastrēgumu konkrētam floorplan, (piemēram, ja ur dizains var tikt pabeigts ar 5 slāņu metāla process, tad u jādodas uz 6 slānis metāla process) U var būt tikai viens process JPD failu vienā bibliotēkā, es ieteiktu jums iet par augstākās metāla procesu, lai sagatavotu bibliotēku Vulkāns, tad atkarībā no ur dizaina sarežģītības u var pieņemt lēmumu skaits Metāla slānis, ko izmanto ur dizains.

Tikai, lai pievienotu to, ko au_sun ir atbildējis, jūs lasot tipisks gadījums, kad jūs dont ir labākā / sliktākā gadījumā. Ja jums ir visas trīs, tad lasījumā sliktākajā / BEST ir labāka.

Un jūs varat izmantot 'force modelis maršrutēšanas slāņa ", lai izlemtu, ko slāni izmantot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back