MAG LT1919WDB monitora remonts

S

stephkre

Guest
Mani uzraudzīt strādās sodanaudu pirmajās 15 minūtes, un tad tas izslēgtu ekrāna, bet saglabāt varas gaismas on.Ja es to izslēgtu un atpakaļ es varu par vēl 3 sekundes no tā, līdz I let it atpūtu.

Esmu meklējis, salīdzinot ar citiem pavedieni un man ir pārbaudīt, lai redzētu, vai tas ir uzraudzīt un tā ir.Man ir pārbaudījusi 4 kondensatori (680uF 25V), un tās ir labas.(Pagriezās multimeter, lai Omi un un pārbaudīt, lai redzētu, vai viņi devās uz bezgalības, un viņi darīja. Es uzskatu, ka ir pareizais veids, kā pārbaudīt to. I did tās pie kuģa vispirms.)

Es aprunāt atrast kaut ko patiešām nepareizi ar soldiering locītavām.I did atrast sadegušo vietas uz vienu no dēļiem.Uz jaudas kuģa, es domāju, ka ir tas, ko tas ir, ar transformators.
[/ img]
Man ir iepazinusies ar invertoru valde, kurai ir VGA connectors, un tas izskatās labi I guess nekas ārpus parastās.

Jebkurš konsultācijas par kāda veida pārbaudes veikt vai daži dokumenti par šo uzraudzīt, vai to, kā pārbaudīt transformatoriem un citām sastāvdaļām, uz klāja palīdzēs.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back