mēs varam novērtēt enerģijas patēriņu ar CAD rīks

R

rz56

Guest
Hello all,
Esmu beginer un vēlas zināt, vai ir iespējams aprēķināt enerģijas patēriņu ar sistēmu, kas tiek modelēta ar VHDL ar CAD instrumenti.

Jūs lūdzu man palīdzēt?

Thx.

Od 7. kwietnia w ofercie Ery pojawią się nowe urządzenia - trzy smartfony, netbook, laptop i konsola. Prezentujemy ich ceny w taryfach dla osób prywatnych.

Read more...

Hi RZ,
Jūs varat novērtēt elektroenerģijas patēriņš ur konstrukcijas jebkurā līmenī

#.At Algoritmiskās līmenī (kur ur dizains var būt noteikts C / C vai SystemC), varat izmantot: - - - Orinoco Power Tool no ChipVision Design sistēmas

#.At RTL līmenis (ja ur dizainparaugs ir HDLs), varat izmantot: Synopsys Power Compiler, Sequence's Power Theater, Magma Blast Power

# At Netlist līmenis (ja ur dizaina formā ieejas līmenī Netlist), varat izmantot: Synopsys Power Compiler, Sequence Power teātris

# At Transistor līmeni, Jūs varat izmantot: Synopsys NanosimSveicieni
Amit

Protams.Daudz līdzekļu ir tur.kas ir ur māju?
Sumit

Jūs varat izmantot PowerCompiler optimizēt dizainu Power.

PrimePower ir rīks Jums nepieciešams labai novērtēt savu enerģijas patēriņu.

Jūs varat iegūt vairāk abstrakts, vairāk neprecīzs lasījums statiski, sniedzot toggle likmes kniepadatas, vai jūs varat visu tā, lai radītu Saif failus, veikt simulācijas un pasākumu precīzas pilnvaras konkrētā simulācijas laikā.

Mana pieredze liecina, ka rīki var paredzēt varas ar / - 10% precizitāti no reālas varas mēs novērojam par reālu ierīci.

Thinkie wrote:

Jūs varat izmantot PowerCompiler optimizēt dizainu Power.PrimePower ir rīks Jums nepieciešams labai novērtēt savu enerģijas patēriņu.Jūs varat iegūt vairāk abstrakts, vairāk neprecīzs lasījums statiski, sniedzot toggle likmes kniepadatas, vai jūs varat visu tā, lai radītu Saif failus, veikt simulācijas un pasākumu precīzas pilnvaras konkrētā simulācijas laikā.Mana pieredze liecina, ka rīki var paredzēt varas ar / - 10% precizitāti no reālas varas mēs novērojam par reālu ierīci.

EDA instrumenti ziņos jauda izvērtējums, balstoties uz maiņu darbības faktors.Es neesmu pārliecināts, kā precīzi tas tiek ..

Es varētu dabūt varas Aptuvenie SOC-Encounter, lietojot "report_power" komandu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back