Mērogošana aparatūras zīmējumi DraftSight

S

SherpaDoug

Guest
Es cenšos izmantot DraftSight izdarīt dažus mehāniskās hardware par manu PCB. DraftSight ir SolidWorks freebie 2D klons AutoCAD. Ja es eju uz McMaster.com un saņemt. Dwg vai. Dxf rasējums skrūvi (MCM # 99306A624 piemēram) skrūves nāk mērogots līdz 0,7 x izmēru. No skrūves sauca zīmējumā, garums ir 1 "ir skrūves, izmantojot DraftSight dimensija rīku garums ir 0,7." Ja es skalas visu skrūvi ar 1/0.7 = 1,42857 dimensiju rīku tagad saka, ka tā ir 1 ", bet zīmējumā, tekstā maģiski izmaiņas 1,429 "Vai ir kāds veids, kā samierināt divas? Vai man ir, lai izdzēstu visus McMaster izmēriem, mērogu puses, un iegūt jaunus izmēri? Vai McMaster zīmējumi viltus? Tas ir patiešām grūti izdarīt zīmējumu no importētajām detaļām. PS Es tikko izmēģināju uz cita datora ar nekustamo AutoCAD un tas pats. Tātad vai nu McMaster ir slikti zīmējumi, vai es esmu kaut kā mulsina ..... PPS Apmēram puse no McMaster 3 / 8 "x 1" hex skrūves (dažādi stili) ir tiesības izmērs zīmējumi, daži ir pārāk liels, un daži ir pārāk mazas. I guess jums ir pārbaudīt jebkuru tās daļu jums importēt un noteikt sliktajos :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back