mērīšanas apļveida polarizētu antenu problēmas

K

kleinesmurf69

Guest
Sveiki, Man ir dažas šaubas par mērīšanas apļveida polarizētu antenu. Viena metode ir mērīšanas testējamā (AUT) antenas ar lineāro polarizēta Standartantenas (RA) 2 ortogonālas plaknes. Tas ir RI ir pagriezts par 90 ° un AUT struktūrā mēra. Ja es gribu būt radiācijas modeli 2 plaknēs, rezultāts ir 4 mērījumus. Tagad, kā es varu apvienot rezultātus, lai sniegtu RHCP pieaugumu, LHCP pieaugums un aksiālas koeficients 2 plaknēm AUT? Citiem vārdiem sakot, kādi ir vienādojumi? Man ir gan amplitūdu un 4 mērījumu posmu un rezultāti ir kalibrēti. Liels paldies. Laba vēlējumiem.

Es zinu, aparatūru, ja jūs izmantojat lineāro polarizāciju, lai atklātu horizontālās un vertikālās, jūs varat apvienot tos ar 90 grādu hibrīdu, lai iegūtu RH un LH cirkulāru polarizāciju. Tā būtu viegli mathimatically to arī izdarīt.

Polarizāciju elektromagnētiskas sistēmas, Warren Stutzman ir ļoti noderīgs atsauces. Viņš ir visu vienādojumus, iespējams, varētu vēlaties .... un vēl dažus. Jūs varat apsvērt mērot ar rotējošu lineāru avotu. CP iegūt atsauces var izmantot arī. Jūs varētu arī vēlaties, lai apgaismotu jūsu antena ar piemērotu polarizēta (apļveida) avots. Esmu helicies iepriekš par šo pieteikumu (kā avots). Tie ir salīdzinoši viegli izgatavot un saskaņot. Tas ir ērti, ka jums ir gan fāzes un amplitūdas pieejamas, pretējā gadījumā būtu grūti noteikt CP virzienu un noteiktu atšķirību starp slīpuma 45 deg un apļveida polarizācijas. Jums nav pateikt, kur jums ir frekvenču diapazonā vai antenas jūs mērīšanas veidu. Manus komentārus uzņemties mikroviļņu joslā antenas un daudz mērījumiem.

Pievienotais raksts izskaidro aprēķins un MEASUREMENTOF polarizācija Elipse

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back