LVS jautājumu

K

khorlipmin

Guest
Es, izmantojot AMS HIT-KIT, es neesmu pārliecināts, vai šī problēma ir dizaina komplektu īpašs. Es noteikti vairāki vārtu tranzistori shematisks un izvietojumam (svītras). tādēļ, ja jūs novērot to netlist, 4-vārtu NMOS būs m = 4,0, kas saistīti ar to. Tomēr man nav, lai iegūtu šo informāciju, izmantojot izkārtojuma. Tas vienmēr tiek iegūti četrās tranzistori visiem ir m = 1,0, tādējādi padarot manu LVS lai izgāztos. Vienīgais risinājums līdz šim ir mainīt iegūtās netlist līdz m = 4,0 un LVS pāries. Tas ir nomākta liels ķēdes. Jebkura ideja, ko es izdarīju nepareizi? Pateicoties ļoti daudz.

Ko LVS instrumenti jūs izmantojat (Diva, Dracula Calibre)? Par Dracula ir jābūt LVSCHK variants komandu failu, kas ļautu sagraut vai unsmash paralēli ierīces.

Es lietoju DIVA. Vai ir līdzīgs variants? Es nevarēju atrast vienu līdz šim ... vai varbūt es palaida garām?

Es izmantoju Diva izkārtojumu un virtuozs shematisks redaktoru shematisks. Tas nenotiek ar mani. I guess, ierīcē īpašību logs (in shematisks) u būs parametrs, proti "Nr Gates". U izvirzīti 4, kas tur. Tātad 40um ierīce, tā automātiski tiks nodarbināti 4 MOS ar 10um katru. Ka m = 4,0 var būt maldinoša. U var izmēģināt. sankudey

Jūsu divaLVS lietai nav paralēlas apmainīt noteikums MOSFETs, vai tas nav roktura parametrs "m". Lūdzu, mainiet divaLVS.rul.

Tā kā man nav atļaujas modificēt failu, tas nozīmē, ka tikai izvēle, tad būtu mainīt izkārtojumu netlist? paldies Hughes

Kāpēc jums ir atļauja? Ja tas pieder citam lietotājam, varat veikt kopiju un modificēt kopiju. Mainīt izkārtojums netlist nav laba ideja.

I guess jums vajadzētu mēģināt izmantot to, ko sakundey ierosināts. Es nezinu, kā AMS bet daži PDKs nepieciešamas īpašas lauyer par m> 1 ierīcēm. Es arī iesakām iepazīties ar lietošanas instrukciju Ayour dizaina komplektu un sūtīt e-AMS - tās parasti ir diezgan atsaucīgi.

jā tas ir laba ideja, es ceru, ka tie būs noderīga. sazināsies AMS tagad.

hi everybody! Es esmu saskārusies ar tāda pati problēma ar dīva par apiešanos ar koeficienta M do kāds zina, beidzot howw, lai atrisinātu šo? Paldies

Vieglākais veids, kā izvairīties no "m" jautājumiem neizmantot daudzējādību. TSMC dažkārt līdzīgiem jautājumiem PDK. Es ieteiktu izmantot "autobusu" pārstāvības vietā. Ar šo es domāju kaut kas līdzīgs šim: PMOS1 [01:06], kas nozīmē, 6 reizes pats PVO paralēli - tā Wtot = 6x Wpmos Arī es uzskatu, ka AMS hitkits ir īpaša LVS uzstādījumus izmantot - izmantot savu dokumentāciju. In MentorGraphics tie bija zils menu pogu bija jāizvēlas befor jebkuru LVS palaist

hi Teddy! paldies par jūsu atbildi. ar vārdu "bus" pārstāvības PMOS1 [01:06] tu nozīmē vietu shematisks 6 tranzistori paralēli? ļoti liela ķēdē, tas nav ļoti ērti. Doyou uzzināt citā veidā efektīvāks?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back