LPF (zemas caurlaides filtru) izvietošanu.

A

ansh1208

Guest
Es mēģina mērīt temperatūru no termopāri.Man ir vēl signālam (trīs posmi) un i sniedza to ADC bet produkcijas vērtība ir uzrāda smagas lec.Es izlasīju kaut iekļaut LPF (zemas caurlaides filtru), vajadzētu izmantot šo filtru tieši pirms papildināt termopāri sprieguma, vai tikai pirms ADC ievade (pēc visu amplifikācijas).Un viena lieta, vairāk, lūdzu, kā es varu aprēķināt vērtības par LPF (Atvainojiet
Es pamatā ir mehāniska students, bet es mīlu elektronika, es
esmu tikai cenšas mācīties.)

Thanku guys .......

Lūdzu, pēc iecirkņa lai es varētu komentēt.Tāpat, jums vajadzētu ievietot LPF tieši pirms ADC.I guess jums ir tikai DC ieguldījumu ADC lai jūs var izmantot nedaudz lēnāks ADC vajadzīgās rezolūciju.

1.varbūt RC tīkls var helpu, R = 50 omi ~ 100 omi, C nosaka tas, ka signāls
ir cutoff frekvenci.
2.varat izmantot programmatūras filtru (piemēram, vienkāršu vidēji), lai atrisinātu šo problēmu.

ja nav LPF starp opamp un ADC, kāds ir izlaidi (signālu vadītāja ADC) ir?Man ir diskrēta opamp vadot ADC par UC un bez LPF šķiet nav izejas vispār, tikai troksnis?bet, kad LPF ir ievietota, rezultātiem, ir pareizs.ir opamp nevar virzīt ADC pin bez LPF?Zinu, ka LPF ir antialiasing, bet tas kalpo citiem mērķiem,?tas ir tikai izraisa bc no aliasing?

Jūsu problēma, šķiet, ir pārmērīgs troksnis nāk no pastiprinātāja stadijā tā, lūdzu, rūpēties par to.Iespējams, tas ir saistīts ar lielu pieaugums un lēts pastiprinātāji kombināciju.Tātad, izlaides jūsu pastiprinātājs ir signālu pastiprina no sensors, kā arī troksnis.Troksnis ir tikai AC komponenti tādējādi LP filtrs var filtrēt tas.Varat izmantot arī iztveršanas tehnika filtrēt signāls (ja troksnis ir saglabāts noteiktiem ierobežojumiem), un, iespējams, izmantojot šo metodi un vienkārša RC LPF būtu pietiekami, par jūsu mērķiem.Lūdzu, apskatiet šo http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc8003.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back