LPF ar PLL - jāizpēta iemesli?

G

gayu

Guest
Patiesībā, ja mēs izmantojam posmu detektors ar PLL, tad mēs izmantojam LPF tikai, lai samazinātu pārejas, kas nāk ārā no detektora kopā ar DC spriegumu, kas apzīmē posms error.Because tikai tad, kad vadības spriegumu līdz VCO ir stabils, tā var strādāt pareizi.

Ja mēs izmantot Biežums detektora vietā fāzes detektors, kāds būtu iemesls, izmantojot LPF.

GD

patiesībā bieži detektors reizina savu ieguldījumu.to, kas izklāstīti nodot mums ir 2 termini ar 2 dažādām frekvencēm f1 f2 un f1, f2, kur F1 un F2 ir frekvences ieejas signālu detektors.LPF elleminates termiņu F1 F2 frekvenci.

Būs poli visās sistēmās.Jūs vienmēr jāapsver par stabilitāti, ja jums ir atgriezeniskā saite.Bez LPF, jums būs parasitics kas dominē jūsu biežums atbildes.Tā parasitics nekontrolē, savu frekvenču raksturlīknes PLL būs grūti noteikt.Tāpēc LPF definē dominē pole, un tāpēc palīdzēs novērst svārstības.

MSGHP,

Tas ir labi.Es piekrītu.Bet man ir vēl viens jautājums.Saskaņā ar šo koncepciju, izmantojot LPF samazināt sastāvdaļu f1 f2, kā mēs varam attaisnot izmantot PLL kā biežuma reizinātājs.Tas ir ... Pieņemsim, ka atslēga uz f1 tiek darīts.Tagad atsauksmēm mēs sadalīt to 2 (ir 2 * f1 pie izejas).Tagad, kas notiek pirms LTF ..Mums ir F1 / 2 un 3 * f1 / 2 .. Right LPF ļauj f1 / 2 ..Tad kas notiek ar biežumu vairošanos .. Tas uzvedas kā frekvences division.Alas!

Lūdzu paskaidrot ..

GD

gayu rakstīja:

MSGHP,Tas ir labi.
Es piekrītu.
Bet man ir vēl viens jautājums.
Saskaņā ar šo koncepciju, izmantojot LPF samazināt sastāvdaļu f1 f2, kā mēs varam attaisnot izmantot PLL kā biežuma reizinātājs.
Tas ir ... Pieņemsim, ka atslēga uz f1 tiek darīts.
Tagad atsauksmēm mēs sadalīt to 2 (ir 2 * f1 pie izejas).
Tagad, kas notiek pirms LTF ..
Mums ir F1 / 2 un 3 * f1 / 2 .. Right LPF ļauj f1 / 2 ..
Tad kas notiek ar biežumu vairošanos .. Tas uzvedas kā frekvences division.Alas!Lūdzu paskaidrot ..GD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back