LPC2368 ieejas pretestība

K

Kvel

Guest
Es esmu, kas savieno 3.3V signālu GPIOs par LPC2368 2 Port. Neatkarīgi no parastās pullup / nolaižamajā rezistori, man ir aizdomas, ir nepieciešama papildus pretestība starp spriegumu pickup punktu un ievadi pin. Es nevarēju atrast informāciju par to LPC2368 rokasgrāmatās, jebkurš pretestību vērtības norādes, būtu ļoti appreciated. Valdes es esmu, izmantojot ETT CP-JR Arm7 LPC2368 kuģa, un valdes rokasgrāmatā ir teikts, ka viņi izmanto 470ohm rezistors uz ADC ieejas, un 1kohm rezistors, lai GPIOs kad izvades režīmā.

Kāpēc Jūs domājat, ka jums ir nepieciešams ieguldījumu rezistoru, lai pievienotu savu signālu? Ja tā ir pareizā diapazonā (turpmāk 5V), tad jums nav likt jebkuru pretestību, jūs varat, ja vēlaties, bet tas nav svarīgi, ieejas pretestība ir ļoti liela anyway, datu lapu saka, ka augsts / zems līmeņa ieejas strāva ir 3uA. Alex

Meklēju instrukcijā, bet kaut kā izlaidis datu lapu. Atvainošanos par trivial jautājumu, es esmu iesācējs veidu. Iemesls, kāpēc es domāju, ka bija, jo man nebija ne jausmas par pašreizējo izdarīt / iekšējā ieejas pretestība un negribēja riskēt cepšanas jebkuru pins. Thanks daudz par jūsu ieguldījumu.

Tik ilgi, kamēr tapa ir ievades režīmā (noklusējums, startējot) jums nav nekādu problēmu, ja jūs domājat, ka ir gadījumā, ja jūs varat noteikt pin kā izlaidi (kļūdas pēc), bet signāls ir saistīts ar šo pin, tad Jūs varat izmantot rezistors, 1K vai 10K būtu labi. Pretestība var būt noderīgi jūsu izlaides pins, ir atkarīgs no shēmas braucat no katra pin. Alex

Ar izejas pins es būšu braukšanas divas SSRS ar pašreizējo izloze 16mA, kas būtu nekādu problēmu savienot tieši, ja manu pētījumu ir pareiza.

no datu lapas 34 Page saka 4mA par 0,4 sprieguma kritumu izlaides, 16mA ir augsts, un jūs saņemsiet lielu sprieguma kritumu http://www.keil.com/dd/docs/datashts/philips/lpc236x_ds.pdf es nevaru atrast pašreizējo vs izejas spriegums Jūsu MCU, bet 17xx sērijas pašu rīcību, jūs saņemsiet ļoti zemu spriegumu, to apskatīt zemāk. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 56253 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 56254 [/PIEVIENOJIET] Alex

Es redzu, ka sprieguma kritums būs problēmas, būs nepieciešams, lai redzētu, kā strādāt ap šo. Es domāju, ka vienkārši MOSFET vajadzētu rūpēties par to. Vēlreiz paldies par galvu uz augšu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back