LPC10 vocoder un Piķis novērtēšana MatLab kods

A

ankush_jn2000

Guest
Hi Draugi, es esmu šobrīd strādā pie LPC10 vocoders. Ja kāds ir MATLAB kodu LPC10 tad, lūdzu, nosūtiet to uz mani. Es arī nepieciešama MATLAB kodu Pitch novērtēšanai. Paldies jau iepriekš ... Ankush

Hi, lūdzu nosūtiet man C kodu LPC10. Do u ir kāds MATLAB funkcijas aprēķināšanai Pitch kādā 20ms rāmja runas? Atā ...

ok, šeit ir skripts, kas Matlab, tas ir par simulācijas GSM norme, jūs varat atrast pirmajā daļā noteikto emisijas signālu un otrajā uz LTP kodu un piķa calcul pārāk

un mēģinu saprast c kodus LPC-10 un arī mēģināt mācīties LPC-10 algoritms, var kāds man palīdzēt un sūtīt man dokumentus par ka ...

Hi šeit ir Matlab pirmkods. Es to izmantoja (PROCLPC.m) manā runas projektā. Man ir darīts runas projekta nonākšanai LPC, PARCOR un LSF coefficeints par (L = 4, 12 un 50: L ir kārtībā visu pole filtru), lai salīdzinātu ietekmi kanāla trokšņa dažādiem uzrādot LTP coeffients. ļaujiet man zināt, ja jūs vēlaties redzēt. vislabāk vēlas Ramin

[Mod] nekad runāt skaļi mazo burtu var izskaidrot tikpat [/mod] HELLO Ramin, es esmu šobrīd strādā IN LPC. I izmantoja to pašu Source Code-PROCLPC.m. Vai jūs, lūdzu, palīdziet man ar APRĒĶINAM prognozēšanas PEĻŅA / prognozēšanas ERROR pretrunā ar šo programmu. Es Pieņemsim, ka esat strādājis, ka pārāk. PALDIES LOT ......

[Quote = R110] Sveiki šeit ir Matlab pirmkods. Es to izmantoja (PROCLPC.m) manā runas projektā. Man ir darīts runas projekta nonākšanai LPC, PARCOR un LSF coefficeints par (L = 4, 12 un 50: L ir kārtībā visu pole filtru), lai salīdzinātu ietekmi kanāla trokšņa dažādiem uzrādot LTP coeffients. ļaujiet man zināt, ja jūs vēlaties redzēt. vislabākos novēlējumus Ramin [/quote] Liels paldies par jūsu kodu! Es esmu vecākais students no Ķīnas, strādājot pie šī projekta. Šis forums palīdz man daudz.

[Quote = liushuaibupt] [quote = R110] Sveiki šeit ir Matlab pirmkods. Es to izmantoja (PROCLPC.m) manā runas projektā. Man ir darīts runas projekta nonākšanai LPC, PARCOR un LSF coefficeints par (L = 4, 12 un 50: L ir kārtībā visu pole filtru), lai salīdzinātu ietekmi kanāla trokšņa dažādiem uzrādot LTP coeffients. ļaujiet man zināt, ja jūs vēlaties redzēt. vislabākos novēlējumus Ramin [/quote] Liels paldies par jūsu kodu! Es esmu vecākais students no Ķīnas, strādājot pie šī projekta. Šis forums palīdz man daudz [/quote]. Hi im dara projektu par runas emociju atklāšanu. par to es gribu LPCC.can u man palīdzēt šajā sakarā? Man vajag kodu matlab.bye

vajadzīga palīdzība ar java kodu fpr piķa atklājot hummed melodija vai dziesmu ... ļoti steidzami PLZ ...

[Quote = sujata2003123] [quote = liushuaibupt] [quote = R110] Sveiki šeit ir Matlab pirmkods. Es to izmantoja (PROCLPC.m) manā runas projektā. Man ir darīts runas projekta nonākšanai LPC, PARCOR un LSF coefficeints par (L = 4, 12 un 50: L ir kārtībā visu pole filtru), lai salīdzinātu ietekmi kanāla trokšņa dažādiem uzrādot LTP coeffients. ļaujiet man zināt, ja jūs vēlaties redzēt. vislabākos novēlējumus Ramin [/quote] Liels paldies par jūsu kodu! Es esmu vecākais students no Ķīnas, strādājot pie šī projekta. Šis forums palīdz man daudz [/quote]. Hi im dara projektu par runas emociju atklāšanu. par to es gribu LPCC.can u man palīdzēt šajā sakarā? Man vajag kodu matlab.bye [/quote] Sveiki visiem, Es arī. Nepieciešams Matlab kodu runas signālu iezīmes ekstrakcija algoritmu īpaši LPCC un MFCC. Lūdzu palīdziet man par šo. TK

Hi! Es esmu strādā pie Half ātrumu un uzlabotas pilna kursa coders. Vai varat palīdzēt ar Matlab vai Simulink simulācijas šīs divas coders? Lūdzu man vajag jūsu palīdzību.

Hi all, var kāds man palīdzēt ar Matlab kodu par vocoder simulators es esmu mēģina uzrakstīt programmu, lai parādītu balss apstrādei ar vocodera.

čau Evry 1 .. var kāds izskaidrot par LTP MATLAB kodēšanas daļa lūdzu .. im intrested .. thnxzz par iepriekš ....

Kā slepenām izkropļotas LTP koeficientu ar LVM parametriem, izmantojot Matlab [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 09:12 ---------- iepriekšējā sūtījums bija pie 09:12 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Plse man palīdzēt .... Kā slepenām izkropļotas LTP koeficientu ar LVM parametriem, izmantojot Matlab thnxz par iepriekš .....

[SIZE = 1] ---------- Post pievieno 09:12 --- ------- Iepriekšējais amats bija 09:12 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Plse man palīdzēt .... Kā slepenām izkropļotas LTP koeficientu ar LVM parametriem, izmantojot Matlab thnxz par iepriekš .....
paldies visiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back