Low power Design

S

suhas_shiv

Guest
Hi all,

In cauruļvads ADC, lielākā daļa varas izkliedē ar pastiprinātāju stadijā.Kādi ir pasākumi, kas jāveic, lai samazinātu jaudas izkliedes tur?Es domāju, kam daļa pastiprinātāju stadijā Jūs uzmanība, lai samazinātu enerģijas un kā?

Pateicība,

Suhas

ko amp ru runājam .... es nedomāju, ka tā MDAC .... tas pre-amp of comp ....

lūdzu jāizstrādā ur viedokli ... var būt noderīga, lai saprastu ....

Labi, pastiprinātāja ir MDAC (Gain of 2 1,5 biti / stadijā).Būtībā tas, ko es aicinu ir, kā jūs samazināt enerģijas patēriņu cauruļvadu ADC.

Pateicība.

Čau,
Šādas Doc var palīdzēt u. ... tas ir konveijera ADC ... un enerģijas taupīšanas metodi lieto .....

Doc jau ir augšupielādēts iekšā ...

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=647293 # 647.293

gd luck ...
sankudey

-------------------------------------------------- ------------------------55 mW 200-MSPS 10-bit Pipeline ADCs bezvadu Receivers
Kurose, D. Ito, T. Ueno, T. Yamaji, T. Itakura, T.Šajā rakstā parādīts: Solid-State Circuits, IEEE Vēstnesis
Publication Date: gada jūlijs 2006
Tilpums: 41, Issue: 7
On (s): 1589-1595 lappuse
ISSN: 0018-9200
Digitālo objektu identifikators: 10.1109/JSSC.2006.873888
Posted online: 2006-06-26 09:29:37.0

Abstract

Jaunas jaudas samazinājums, tehnoloģija, analog-ciparu pārveidotāji (ACP), ir ierosināti šajā dokumentā.Jaudas samazinājumu, tehnika, ir sava veida pastiprinātāju sadales metode un tā ir piemērota ACP ar bezvadu uztvērējs.Pārbaude mikroshēma, kurā ir divi ADCs, ir izgatavots 90 nm 1-poly 7-metāla CMOS tehnoloģiju.10-bit ADC izkliedē 55 mW no 1,2-V piegādes, kad ADC darbojas 200 mega-sekundē (MSPS).10-bit, 200-MSPS ADCs sasniegtu maksimālo diferenciālo nelinearitāti (DNL) 0,66 vismazākais nozīmīgais bits (LSB), maksimālais neatņemama nelinearitāti (INL) 1,00 LSB, neīsto bez dinamisko diapazonu (SFDR) 66,5 dB un maksimālā signāla-trokšņa plus traucējumu attiecība (SNDR) of 54,4 dB, kas atbilst 8,7 faktisko skaitu bitiem (ENOB).Aktīvā daļa ir 1,8 mm $ reizes $ 1,4 mm.

-------------------------------------------------- ------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back