Low Latency Decimator Filtrs

C

cafukarfoo

Guest
Hello everyone,

Can anyone let me know, kas ir labākais decimator filtru struktūru, lai sasniegtu zemu latency salīdzināt ar tradisional CIC filtru ar kaskādi Comb un integratoru sadaļā?

Pateicība.

Manām domām, CIC filtrs ir mazs latency (grupa kavēšanās), salīdzinot ar citiem filtriem, protams, atkarībā no pasūtījuma.Minimālās kavēšanās, mēģiniet IIR vai zema FIR filtru pie ieejas diskretizācijas frekvenci un resample bez papildu vidēji.

Bet es nezinu jūsu pieteikuma prasībām, tāpēc es nevaru sniegt konkrētus ieteikumus.Kas kopumā downsampling gadījumā jums mazas caurlaidības filtrs, kas nošķeļ frekvences sastāvdaļas virs Nyquist likme downsampled signālu, lai novērstu no aliasing.Turklāt, jūs, iespējams, cenšas panākt īpaši frekvenču un laika domēna īpašības.Parasti, palielinot filtru kārtības un / vai pārtrauktu joslu vājināšanās arī palielina grupu kavēšanos.Tādējādi liekas kavēšanās decimēšana filtrs vienmēr prasa kompromisu.

Hello FVM,

Es pašlaik izmanto 3 posms CIC ar 128 decimator faktors.Un grupa kavēšanās 190,5 parauga.

Man vajag decimator filtru, kas decimator faktors no 128, bet man nepieciešamas mazākas grupas atlikt šo filtru.

Tas, kāpēc es meklēju citu decimator struktūru.Pateicība.

Citiem vārdiem sakot, jūs esat nepieciešama grupa kavēšanās zemāks nekā 1,5 parauga periodu downsampled signālu.Lielākā daļa filtri, labs pieturas joslā vājināšanās saskaņā ar Nyquist kritērijs būtu iespējams lielāku grupu kavēšanās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back