Looking for PCB veikals, kas var darīt daudzslāņu par prototipu

W

weeyndha

Guest
Hi all, Es meklēju PCB veikals, kas var darīt daudzslāņu (4), nelielu daudzumu no Ķīnas. Es esmu arī meklē elektronisko komponentu veikalu, kas vēlas veikt uzņēmējdarbību nelielu daudzumu. Regards

ir no viņiem daudz. ja jūs post to ķīniešu PCB vietā, jūs iegūsiet daudz atbildes.

Bet būtu ļoti crefull ... Mums ir daudz nepatikšanas ar PCB kvalitāti, ko mēs receving no Ķīnas un Taivānas. Viņi ņem naudu par PCB elektrisko testēšanu, bet nedara neko ... PCB ir ar cūku astes, šorti un tā tālāk. Un saņemt no viņiem naudu atpakaļ, ir diezgan grūti. Esi uzmanīgs!

Dear: es esmu PCB un RPK vienas pieturas dienesta darbinieks no Ķīnas, Ceru, ka es varētu palīdzēt jums jūsu biznesu Best regards

Tas ir Rojs no Reliance. Mums ir profesionāli PCB & PCBA ražotājs ar vairāk nekā 9 gadu pieredze Hong Kong. Kopējais PCB šķīduma (Cieta, Flex un Rigid-flex) par jums, nodrošinot izcilību pakalpojumu un jums atbalstu. Jūtieties brīvi nosūtīta Gerber / Data / BOM tūlītēju citāts. * Reliance PCB PCB ražotājs ar ražotni Ķīnā. Mēs izgatavot stingri PCB līdz 16 slāņiem, Flex PCB un Rigid-flex PCB, attiecinātu uz visu veidu virsmas apdares, kas atbilst RoHS standartam. Mēs arī sertificēta ar ISO9000, ISO14000 un TS16949. Jūs varat pārbaudīt papildu informāciju no mūsu tīmekļa vietnē www.relianceems.com . * Es ar nepacietību gaidu Jūsu atbildi, lai uzsāktu savu biznesu. * Ceru, ka visu labāko ar jums un jūsu uzņēmumu. Have a nice day!

Tā ir taisnība attiecībā uz kvalitāti, ķēžu jūs saņemsiet. Tas ir izveidots gaisā par šo. Es izmantoju vietējo uzņēmumu, kas veic avoti daļas Ķīnu. Tādā veidā es varu sūtīt atpakaļ daļām viņiem, un viņi pieprasa RMA ir par mani. Tā ir vieglāk to darīt. Es izmantoju vietējo MK montāžai. Tas ir to vērts, jo par kvalitāti, ko jūs saņemat. Tie nelielās partijās, par saprātīgu cenu. Ja jūs iet tieši uz Ķīnu labu veiksmi.

Hi Mūsu uzņēmums lieto liels augstāku līmeni, nodrošinot kvalitāti PCB pasaules labāko tehnoloģiju uzņēmumiem. Izmēģiniet mums šodien, apmeklējiet [URL = "http://www.kejiepcb.com"] www.kejiepcb.com [/URL] un pieprasīt citāts jūsu nākamais projekts, vai tā būtu neliela daudzuma vai masu ražošanas pasūtījumu, prototipi, elastīgu un Rigi-flex PCB. Mēs varam arī PCBA SMT. Ar cieņu Rebecca Kejie PCB

Es esmu Simsons no Hongkong sunwaycircuit, Sunway ķēde ir rūpnīca, kas velta, lai ražotu qucik savukārt, mazo un vidējo augstas precizitātes PCB. Izgatavojam arī visus stencils.I veidu tikai gribu pateikt, lūdzu, uzticēties mūsu rūpnīcā un mani, mēs varam nodrošināt kvalitatīvu, lūdzu, sazinieties ar mani! samson@sunwaycircuit.com , un mūsu mājas lapā: [url = http://www.sunwaycircuit.com] Hongkong Sunway circuit Co Ltd [/url]

Es nepiekrītu ar savu punktu. Tur nav noly dažas nav labi uzticamību PCB Ķīnā un Taivānā, piegādātāju, bet arī exsit katrā valstī. Es domāju, ka daudzi top piegādātāji Ķīnā un Taivānā, vienkārši nepieciešams, lai jūs zināt, kā izvēlēties tos. Ja jūs vienkārši aprūpes cenu, es nedomāju, ka jūs varat izvēlēties labu piegādātājam nevienā valstī.

Tas ir daži izcili punkts. Tāpat, jums vajadzētu visi zinām, ka lielākā daļa no mums, kuri nāk uz forumu meklējāt informāciju, kura ir visiem indivīdiem. Mums nav liels tauku pasūtījumus, piemēram, uzņēmumi var piedāvāt, jo mums ir nepieciešams tikai pāris dēļi iegādāties. Mēs nevēlamies tērēt 3-5 dienu laikā gaida savu pirmo atbildi, un 2 nedēļas, lai pārrunātu par mūsu 30 gab 2Layer kuģa. Tāpēc online darbnīca ir tendence tagad, un es esmu bijis mēģina ar dažām no tām un ar tikai 30 pavadīja minūtes. Man ir visas manas vajadzības atrisināt. Ja jums ir labas PCB ražotājs, kas arī vērsti uz šo grupu prototips / paraugs pircējiem. Jums vajadzētu vienu uz augšu tāpat kā šo. Man ir mēģinājuši daži, un šis finpo darbnīca, šķiet, labāko no viņiem visiem. [Url = http://www.pcbfinpo.com/quote] Finpo elektronika - speciālistu PCB prototipu - Online pieejamās kotācijas Now [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back