Looking for PCB un Atmel at89c51rc2 programmētājs programmatūra

E

enjoy

Guest
sveiki Man vajag PCB, un programmētājs atbalstīt šo mikroshēmu i nepieciešams lasīt un rakstīt, un pārbaudīt at89c51rc2 PLCC44 thancks programmatūra

thancks informāciju jūs varat giveme shematisks un PCB programmētājs darbam ar noņemamu programmatūru vai ne? thancks

Pārbaudiet šo. Jūs varat izmantot MAX232 vai jebkuru citu RS232 draiveris, lai pēc attiecīgā datu lapā par savienojumu.

thancks tieši ar šo shematisks ir iespējama programma at89c51rc2 vai nepieciešama otra iespēja? Best vērā

Dear Enjoy Just tikai Ace-X circuit jebkādu programmatūru, piemēram, FLIP Tas ir viss, kas jums ir nepieciešams.

thancks šo shematisks bez VCC programmu šīs ierīces VCC nav nepieciešams [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 9 minūtes: [/color] [/size] i padara šo shematisks, bet canot strādājot ar programmatūru, flip ver242 manu ierīce ir: AT89C51RC2 PLCC44 un man ir nepieciešams lasīt rakstīt šo ierīci, lūdzu, giveme jūsu pārbaudes un darba PCB vienu programmētājs programmai šīs ierīces ļoti thancks Best vērā

Var būt nepieciešams Reset pogu un sprieguma avotu, lai jūsu kontrolieris (uz jūsu PCB), too. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu neaizmirstiet to.

Es veicu šo shematisks ar noņemamu programmatūru ver242, bet nevar strādāt un šīs kļūdas ziņojums: palaist kļūda, lūdzu helpme un giveme citas shematisks vai PCB programmētājs šo ierīci thancks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back