Looking for iesācējs dokumentiem vadītājs programmēšana

S

sztibi82

Guest
Hi. Es gribu mācīties vadītāja programmēšanu. Kāds ir veicis kaut ko tādu, kas varētu palīdzēt. Arī tad, ja kādam ir references materiālu, dokumentāciju, pls post to.

Rakstīšanai Windows draiveri, jums nepieciešams Windows Driver Development Kit (DDK), kuru varat saņemt no Microsoft, izmanto, lai būtu bezmaksas lejupielādei, bet jums tagad ir, to iegādāties. Šis CD ir visi nepieciešamie instrumenti, tostarp ac kompilators, debuggers un daudzi paraugi Windows draiveri.

Es gribu rakstīt draiverus logiem. Šobrīd kaut ko vienkāršu, piemēram, draiveris paralēlo portu. PS: Man ir DDK.

Nu jūs esat gatavi iet, es arī ieteiktu iegūt grāmatu minētie mhmhmh. Apmeklējiet Oney tīmekļa vietnē (h ** p: / / www.oneysoft.com/), kā arī. Writing Windows draiveri, kas ir labi uzvedies, nav triviāls uzdevums. Oney grāmata ietver failu ar nosaukumu "sugas", ko var izmantot, un palīdz daudz. Plug and play, ir diezgan grūts. Vadītājiem būtu arī rakstīts C, non, ka C + + resursu izsalcis crap.

[Quote = sztibi82] Es gribu rakstīt draiverus logiem. Šobrīd kaut ko vienkāršu, piemēram, draiveris paralēlo portu. PS: Man ir DDK [/quote] Pirmkārt, jums nav nepieciešams rakstīt vadītājiem, lai interfeiss paralēlais ports.. Otrkārt, pat visvienkāršākais vadītājiem vajadzīgs apmēram tūkstoš rindas kodu. Kā to, ko citi ir minējuši, Oney grāmata ir galīgā norāde par logiem vadītāja rakstiski.

labi, Walter Oney 's grāmatas, iespējams, labākais galīgo grāmatu apkārt. Bet dažos punktos tas ir diezgan laikietilpīgs, lai saprastu pilnīgu newbie kā man bija kādreiz. Es iesaku meklēt kādu īsu pamācību to internetā pirms delving vairāk sarežģītu lietas, piemēram, grāmata. Kad esat satveriet "ceļa karti", tad doties, lai izveidotu draiveri un izmantot šo grāmatu kā guide. Iespējams, vispirms mēģināt veidot NT-style vadītājs, kas ir vairāk vienkārša un viegli pārbaudīt un atkļūdot in win2K/XP, tad doties uz sarežģītākām PnP stuff. Goodluck:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back