Logic analizatoriem, kas rada neumonic kodi?

S

snsriram79

Guest
hi ir kāds loģikas analizatoru, kas genrates neumonic kodiem, pamatojoties uz signāla tansistion par I / O pins. ja jā, tad kādas r tās un ko r microcontrollers to var atbalstīt. Man vajag to darīt atkļūdošanas ar Motorola / Mitsubishi / hitachi 16 bitu mikrokontrolleri. palīdzību

hello Sriram, tas ir iespējams? līdz ru get kāda ideja? bye

Tas var būt laba ideja, lai būtu šāda funkcija par manu rītdienas veikti loģika analizatorā. Jūs plug analizatora par datu kopnes ar mikrokontrolleru? Kā var analizatora veikt atšķirība starp mācībām un datus, kas varētu būt tāda pati vērtība? Vai jūs varētu man vairāk informāciju par to, kā tai vajadzētu strādāt? TOTO2001

Gan Agilent un Tektronix ir Logic Analizatora kas atbalsta disassembler dažādu mikroprocesoru. Bet jūs varētu arī lūgt mikroprocesora ražošanu, par ko pieejama Logic Analizatora ir.

Hmmm, CPU disasambleru par loģiku analizatoriem ir vecās idejas. Piemēram Tektronix 1241 bija apm. 20 mnemoniska modeļiem, kā piederumi. Vispār, tie izmanto ALE tapa adrešu / datu demultiplexing, M1 ciklu pin uz Z80 par mācību nošķiršanu utt Bet es nedomāju, ka tas ir lietderīgi pieeju microcontrollers, kas FLASH / RAM integrētās iekšpusē (PIC, AVR uc) Par microcontrollers ar ārējiem programmas atmiņu, es esmu pārliecināts, ka jauna veida Agilent / Tek analizatori ir kāda iespēja simulants paaudzei. Vismaz jums vajadzētu būt iespējai iepazīties ar analizatora atmiņas PC un rakstīt disassembler kā datora programma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back