Loģika Microcontroller balstītas enerģijas mērītāju

S

sribalaji

Guest
Sveiki .. Mans projekts ir ieviest digitālo enerģijas mērītāju, izmantojot mikrokontrolleru. Mana problēma ir tā, ka es nevaru saprast loģiku enerģijas mērīšanai, izmantojot microcontrollers. Tekstus, kas man ir minētas attēlots, ka jums ir radīt impulsus un saskaitīt impulsiem vairāk nekā laika periodā. Tātad, ja kāds jau ir ieviesušas šo, izmantojot pic vai citas microcontrolles, lūdzu, palīdziet man šajā sakarā. Es esmu plāno īstenot, izmantojot ATMEGA. Es esmu minēts avr465 pieteikumu piezīmi.

Es pieņemu ar enerģiju, jūs atsaucaties uz elektrību? Kā Jūs plānojat sajust elektrību? Tieši (transformators), vai netieši, izmantojot pašreizējo clamp utt?

Kā par apspriešanās enerģijas mērītāju IC datsheet? Tās parasti paskaidro sīkāk, kā impulsi tiek ģenerēts un ko tie nozīmē.

Es pieņemu ar enerģiju, jūs atsaucaties uz elektrību? Kā Jūs plānojat sajust elektrību? Tieši (transformators), vai netieši, izmantojot pašreizējo clamp utt
? Esmu mesuring elektrību. Es esmu, izmantojot transformators un ar opamp, lai pastiprinātu slodzi strāvas, jo tas var mainīties. Esmu ieguvusi iecirkņa veidlapas avr465 pieteikumu piezīmi. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 65.444 [/PIEVIENOJIET]

Es nevaru palīdzēt ar ATMEGA bet pamatprincips ir jums reizināt V x I saņemt strāvas patēriņš, tad tai uzkrāties laikā, lai iegūtu vatstundu mērīšanu. Jūs pasākums "Es", izmantojot savu pašreizējo transformators un absolūtu precizitāti jums vajadzētu novērtēt V kā labi, bet daudzos gadījumos tas ir pieņemts, ir nemainīga (110V / 220V uc) Pulsa mērīšanas sistēma tiek izmantota iekšzemes metros, tā darbojas Tāpat bet rezultāts tiek izmantots, lai vadīt taimeris, kas savukārt "Klikšķi" mehāniska counter. Jums nav nepieciešams izmantot šo metodi, ja vien jums ir mehānisks skaitītājs. Brian.

Jūs varat to apskatīt šo bolockdiagram par mikrokontrolleru balstīta elektroenerģijas skaitītāju, lai redzētu visus aparatūras elementi: [url = http://www.ti.com/solution/smart_e_meter_amr_ami] Smart Meter: AMR / AMI - blokshēma, standartsugas modeļi un Rekomendējam iegādāties [/url]. Jums prātā atrast arī pilnīgu solftware descrption punktus.

Izvairieties transformatoru metodi un izmantot dažas enerģijas mērītāju IC piemēram SA4014 vai kaut .. Ka ir viegli ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back