LNA traucējummeklēšana

N

nuddin

Guest
Dear all,

Man ir izstrādājusi LNA izmantojot GaAs HEMT; no S paramater simulācijas guvumiem (S21), bija par 24dB.Tagad ķēdei (čipu), ir izgatavotas, un es
esmu mēģina pasākums on-vafele S-parametru.No mērījumu Man tikai 18 dB pieaugums (S21),
kā arī ir šo maksimālo pieaugums, man bija mainīt slīpo spriegumi no tiem, kas izmantoti simulāciju.

Ražotājs ar nosacījumu, ka mērījumu rezultāti (PCM) no tranzistora parametri, kas vienojas ar tiem, kas izmantotajam modelim simulācija!

Vai kāds, lūdzu, helpl mani kā traucējummeklēšanu ir izgatavotas LNA, es domāju, kā atrast problēmu, vai kādā veidā rīkoties, lai noskaidrotu iemeslu, kas manu pieaugums ir par 6 dB mazāk kā arī slīpo spriegumi ir dažādas.

Thank you in advance!

Čau,

Pirmkārt, mēģiniet pavairot izmērīto rezultātu simulācijas, ļauj teikt, pievienojot dažas parasitics, dažādu slīpo sprieguma, dažādu avotu induktivitāte
utt Ja jūs varat pavairot jūsu mēra rezultātus ikviens parametra tad jums būs zināt, kuras rādītājs ir nogalināšanu jūsu labumam.

Otrkārt, mēģiniet izpētīt jūsu LNA izkārtojums jūs un pārbaudīt to vairākas reizes un mēģiniet saprast, sakabes parametros, parasitics (īpaši zemes avota induktivitāte)

man zināmu, ja tas palīdzēs jums, kas

Dear
Mr Dipak,

Paldies par padomiem!

Man mazliet labāk (22,5 dB) rezultātiem, izmantojot mikroshēmā tieši papliķēšana (pakaļpuse uz mikroshēmas ir metalized).Sildīšanas bija problēma (Mēs guess!) Izejot chip dažos izolatora materiāla.

Man ir iekļāvusi arī induktivitāte un izturību savienojuma līniju (no izkārtojums) in simulācija!

Thanx again!

Hei,

Ya vienmēr ir laba prakse izmantot iepakojumu ar metāla grouding pie grunts, tā palīdzēs jums divējādi

1.Jūsu chip saņems taisnība priekšzināšanas no ļoti īss ceļš
2.good siltuma izkliedi

Atkal viena lieta, ko es gribu enlight, ka mēģināt pievienot obligāciju stieple parasitics ar šunta rezistors, sērija induktivitāte un atkal šunta rezistors, i ir pi tīklu šīm sastāvdaļām un viena svarīga lieta ir jūsu avots uz zemes induktivitāte nedrīkst gara čipa, kas atrodas uz kuģa gan

i guess šeit avota induktivitāte ir vairāk vai mikroelementu savienojumu no avota uz grouund vairāk, kas rada iegūt piliens ..jūs centāties em imitētu savu izkārtojumu pirms izgatavošana??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back