LNA mērījumi, izmantojot tikai tīkla analizatoru

C

carbon9

Guest
Sveiki, Man ir īstenojušas LNA izmantojot Sirenza ir SBB-5089 MMIC uz FR4 kuģa. Man ir pieeja tīklam analizatoru universitātes laboratorijā, kurā HP 5071 tīkla analizatoru. Es gribu, lai izmērītu LNAs trokšņa rādītāju, izmantojot tikai tīkla analizatoru. Vai ir iespējams? Paldies

Es tā nedomāju. VNA lieto mazu signālu atbildes ķēdēs. Tas izmanto sweeped CW signālu un uztvērējus, lai novērtētu S parametri. Trokšņa rādītājs mēra ar labu precizitāti trokšņa avotu un Y faktors metode, tādēļ Jums būs nepieciešams uztvērējs (parasti spektrs analizer vai īpaša instrumenta) to darīt. Es ceru, ka tas var palīdzēt. Mazz

daži anrtisu FURGONI ir troksnis skaitlis measuetns, bet, ja u vēlaties pasākums NF izmantot NF mērītāju agilent to ur VNA nepietiek khouly

kāda ir NF metru cenas (no vairākiem pārdevējiem)?

SBB-5089 MMIC ir augsts NF, tas nav par labu LNA.Use SPF-5043Z ar NF = 0.8dB un freq = 100-4000MhZ, in / out 50 ohm saskaņota! Tas ir 28k $! Vai ir kāds zemu izmaksu NF Meter (ap 5K $)?

5 K Noise skaitlis m, es šaubos u var meklēt lietotos priekšmetus, bet viens jauns, tas būs grūti khouly

Paldies visiem atbildes. Es tagad meklēt lētu NF metru. Paldies

Ja jums ir labas spektra analizators, jūs varat "build" savu NF skaitītājs pērk tikai trokšņa avots un zems trokšņa priekšpastiprinātāju. Kā NF mērītājs izmanto Y koeficientu metodi, kas balstīta uz augstas temp / zema temperatūra trokšņa avotu, jūs varat manuāli pasākums to (vai īstenot programmatūras LabView, piemēram). Skatīt agilent pieteikumu piezīmes par informāciju, ja interesē. Mazz

[Quote = carbon9] Sveiki, Man ir īstenojušas LNA izmantojot Sirenza ir SBB-5089 MMIC uz FR4 kuģa. Man ir pieeja tīklam analizatoru universitātes laboratorijā, kurā HP 5071 tīkla analizatoru. Es gribu, lai izmērītu LNAs trokšņa rādītāju, izmantojot tikai tīkla analizatoru. Vai ir iespējams? Paldies [/quote] Atbilde ir NĒ, tas nav iespējams. bet ... ja jums ir pieejams trokšņu ģeneratoru, ja Jūsu VNA var ieslēgt uztvērēja režīmā, ja jūsu LNA ir pietiekami daudz iegūt, lai slēptu troksni VNA manuāla, trokšņa mērījumu var tryed, bet tā ir domāšana spekulācija. Jebkurā gadījumā, mērot NF, iemeslus un nenoteiktību avoti ir gandrīz bezgalīgs. Mans ieteikums ir, ja neesat NFA, un Jūs nevarat iegādāties, visvairāk lētāk veids ir aizdevums to laiku Jūs plānojat izmantot.

Jūs varat pasākums NF ar tīklu. 1. savienot tīklā S21 testu. 2. savienot LNAs izejas uz 2 porta. 3. meaure trokšņa līmenis. 4. savienot LNA uz DC. 5. pasākuma troksnis pieaug, tas ir G + NF, jūs zināt, G, lai jūs varētu secināt NF. 6. Ja jūs neredzat troksni rada tas becuse tīklā ir augsts NF, ja tas ir gadījumā pievienojiet atsauci LNA starp jūsu DUT un ostas. Jums vajadzētu lietot arī zems RBW. baudīt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back