M
mirke
Guest
Hi everyone, es esmu strādā pie dizaina divpakāpju LNA GPS / Galileo / GLONASS, īpaši joslas 1559-1610MHz. Problēma ir ieejas filtrs. Antenas, kas jāizmanto ar LNA ir keramikas plāksteris antenu, kas spēj panākt signālu no GSM-1800 joslā ar ievērojami augstāku signāla līmenis nekā GPS / Galileo / GLONASS. Kas man ir nepieciešams darīt, ir filtrēt off šo joslu, vai nu ar dažiem zema caurlaides vai joslas filtrs. Vājināšanās 5-6dB ir pietiekami 1710MHz. Jo tas ir ieguldījums filtrs, man vajag to, ko vismazāk palielinātu trokšņu skaitli. Es nevaru veidot kaut ko ar Microstrip zemas caurlaides filtru ar nepieciešamo attenutation uz ļoti šauras frekvenču joslas 100MHz, kas ir starp 1610MHz un 1710MHz (GSM1800). Lai gan Microstrip bandpass filtrs ir nepieciešams pavājināšanās, tā izmēri nepārsniedz norādīto maksimālo izmēru manu PCB 35x35mm FR-4. Standarta lumped LC zemfrekvenču filtru, nevar tā, sakarā ar zemo Q indukcijas par šo augstas frekvences. Es arī nevaru atrast redzēja filtrs joslas 1559-1610MHz, kas neietekmē trokšņa rādītājs. Vai kāds ieteikt man kādu risinājumu, lai panāktu pavājināšanās vismaz apmēram 5 6dB, kas nepalielina troksni skaitli?