LNA dizains jautājums

tas ir ok, arī u jāpievieno in ur simulācijas Stabilty pasākumu un Stabilty mu analīzi, tas arī teiks u par stabilitāti

Khouly

paldies visiem ur atbildes Mr.khouly.

i ir darījusi visu simulācija, un es esmu panākt vēlamo rezultātu.i ir pievienoti pretestība pie slodzes, lai uzlabotu stability.My dizaina 12GHz microstrip LNA ar peļņu 10dB un NF 0,77 izmanto ATF36077 PHEMT.

Mana problēma tagad izkārtojumu.I hav izdarīt izkārtojums, bet man šķiet, mana maketēšana (tranzistors avots pin) priekšzināšanas nav praktiska, jo avots pin no tranzistors ir pārklāšanās viagnd i izmanto ADS.

Es centos, lai palielinātu garums microstrip pirms sēkļa, bet tā rezultātā veicot noārdīšanās simulācijas.

Do u domā pārklājas pin pa zemi, var būt problēma laikā lodēšanas procesā un testēšanā LNA?

Please advise iespējamais risinājums šai problēmai, jo es esmu vēl jauns, lai projektēšanas un fabricating amplifiers.i hav pievieno mani sakaut failu (12GHz_FR4_3.dsn) skatīšanai.thanks a lot
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Ja jūsu LAN sāk oscilēt tad tās nav amplifer, tā osciallator beahaviour - kas nav desireble pastiprinātāju dizains.

dēļ, atsauksmes un augstu peļņu tranzistors, dažiem slodzes un avotu izbeigšana var svārstīties, jo frekvences svārstību u atradīs S11 un S22 ir lielāks par 0 dB, lai u var palielināt ur biežums vēziens, un pārbaudiet, vai LNA būs oscilēt in dažas frekvences

Khouly

I really appreciate savu atbildi, paldies.Es tā kā u teicis un esmu palielinājusi savas biežums vēziens par LNA simulācijas un konstatēja, ka 9GHz S11 ir 3db bet S22 ir vienmēr zem 0dB.

Vai Jūs domājat, ka tas būs problēma?Mans dizains ietver tikai Ku frekvenču joslas diapazons frekvence 10,7-12,2 Ghz ar 12GHz tiek bieži jāpārbauda.

Tiešām, kas notiks, ja svārstības notiek LNA?
Can u pls paskaidrot, kas notiek ar produkciju, iegūt, NF un s-parametru?

pateicība

palielināt Stabilty faktors u nepieciešama sava veida atgriezeniskā saite, lai iegūtu mazāk

bet tagad ar ur pastiprinātāji, K koeficients ir mazāks par vienu, bet ur S11 un S22 ir mazāka par nulli, tas oscilēt ja S11 un S22 ir lielāks par nulli

bet u var pievienot deģenerācija spole, vai microstirp trance padarīt th iegūt mazāk, un tā tranzistors būs stabila

Es pārbaudīt projekta

Khouly

1) Kas ir microstrip trance un kur tas būtu jāīsteno?

2) Ja es būtu spējīgs sasniegt stabilitātes faktoru, k = 0,993 in imitēšana LNA (i cant šķiet nokļūt lielāks par 1, nezaudējot peļņu un NF performance).Vai tas būtu pietiekami, lai nodrošinātu tā mēdz svārstīties, ja to testē?

parasti kad u īstenot LNA, mērot K koeficients būs augstāks, coz no zaudējuma būvbedre arī lodēšanai, un tā tālāk

bet u ir jābūt pārliecinātiem, ka ur LNA netiks oscilēt ar šā avota un slodzes pretestības

Khouly

M

Murlix

Guest
Hi, I am Murali.Es daru 12GHz LNA konstrukcija un kurās izmantots microstrip. Es izmantoju ATF36077 HEMT FET kā tranzistors un PCB (ER = 10,2). Es izmantoju ADS2005A par simulāciju.

Mani mērķi dizains ir ieguvums> 10dB [S (2,1)),> 10dB] Noise Figure <0.8dB.
Es esmu kļūst 11.4dB nolūkā gūt peļņu un trokšņa rādītājs = 0,778 pie 12GHz manu simulāciju.

Mans jautājums ir:

1) mans simulēta ievade atgriešanās zaudējumi (S (1,1)) ir ap-8.4dB un (S (2,2)) ap-31dB.
Vai mana (S (1,1)) vērtību pietiekami zema, lai manu LNA veikt efektīvi?
Kāds ir limits (S (1,1)) vērtību LNA?

in LNA, visi u gribu ir ļoti zems trokšņa rādītājus, un tas pieder, ka u ir jāatbilst ieguldījumu minimālais troksni, kas nav atbilstošas, lai bet S11, S11 būs -20 vai -15 ja ur saskaņošanas ar max pieaugums
Es domāju, ka tas ir normāli, pārbaudiet ur iegūt un trokšņa rādītājs

Khouly

izmantošanas līdzsvaru struktūru Jūsu LNA un tad y, var saņemt gan labas Noise Figure un S11, tas ir veids, kā atrisināt šo problēmu

Es esmu kļūst 11.4dB nolūkā gūt peļņu un trokšņa rādītājs = 0,778 pie 12GHz, kamēr mani S11 is-8.4dB un S22 ir-31dB manu simulāciju.

Bet, ja es varētu pārbaudīt stabilitātes faktors ir 12GHz ar simulācijas tā parāda 0,931

1) Vai šis cēlonis LNA, lai izgāztos, kad tas ir pārbaudīts pēc fabrication?

2) Kā man palielināt stabilitāti faktors?Man ir optimizēt S11 stabilizēt LNA?

i hav attachec. Zap failu apskatei.Es ceru, u var man palīdzēt.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back