LNA dizains, izmantojot kadence. Palīdzību, kāda nepieciešama, kur sākt

S

s_ss

Guest
Hello! i am projektēšana LNA par cadence.Can ikviens tel man, kā to es sāktu praktisko darbu .. Es esmu studējis daudz saistītiem tematiem es domāju fons ir clear.But i dont zinām, kā implemnt un kur sākt

Labākā vieta, kur sākt, iespējams, picking tranzistors ar labas īpašības, jūsu darbības frekvenci.

-Select Arhitektūra-Select nobīdes, kas saskaņā ar troksni un nelinearitāti, izv º lieties tranzistoru izmērus par slīpo curents-Do simulāciju-Do izkārtojums-Do optimizāciju un beidzot atkārtot dizains stepts līdz jūs atrast optimālo ķēdes ..

Sveiki Man ir dizaina LNA pie 900MHz par ritms. I m, izmantojot TSMC 0.35nm tehnoloģiju failu. Tranzistors Man ir izvēlēts manu pieteikumu ir Avago Technologies ATF-34.143. Bet tas tranzistors nav pieejams ritms. In kadence TSMC bibliotēka Man ir tikai NCH tranzistors un nch5 tranzistors. Vienīgais, no tranzistors es varu mainīt, ir W un L. mans pirmais jautājums ir, kā panākt izvēlēto tranzistors ritms? Otrkārt, es ņēmu sākt no Thomas Lee grāmata Design CMOS RFIC. Šī grāmata ir izskaidrojusi trokšņa modeļiem MOS un metodes, lai optimizētu to, bet es esmu sajaukt, jo, ja es izmantoju šo optimizāciju tie ir saistīti ar ražošanas procesu, un tas nav manā rokā vienīgā lieta manā rokā ir optimizēt tranzistors, izmantojot ārējās slodzes, piemēram, rezistors, kondensatori un induktori. Tāpēc es aprunāt darīt troksni optimizāciju. Am I right? Ja es m nepareizi, lūdzu guide mani pareizajā virzienā. Paldies jau iepriekš es domāju, ka projektēšanas un optimizācijas dota Gonzalez jāseko mani. MI tiesības?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back