LM35 saskarsme ar 89S52 izmantojot adc0808

F

fazeelat

Guest
Es esmu, izmantojot ADC0808, mikrokontrolleru 89S52, un 16X2 burtciparu LCD displejs iegūtos datus, izmantojot sensoru (LM35), kas saistīti ar ADC0808. mans solis izmērs ir 10mV, saglabājot Vref = 2.56, bet nevar iegūt precīzu temperatūru uz LCD lūdzu, palīdziet man pārveidot binārā izlaides ADC ASCII datu LCD šeit ir C kods rakstīts Keil ..... PLZ kāds man palīdzēt: ([sintakse = c] # ietvert sbit ale = P1 ^ 0; / / adrese aizbīdni varētu sbit oe = P1 ^ 3; / / izejas varētu sbit SC = P1 ^ 1; / / sākums konversija sbit EOC = P1 ^ 2; / / beigas konversijas sbit CLK = P1 ^ 7; / / pulkstenis sbit ADD_A = P1 ^ 4;. / / adrese tapas izvēloties ieejas kanāli sbit ADD_B = P1 ^ 5; sbit ADD_C = P1 ^ 6; SFR lcd_data_pin = 0XA0; / / P2 ostas sbit RS = P3 ^ 5; sbit RW = P3 ^ 6; sbit EN = P3 ^ 7; sbit vadīto = P3 ^ 4; SFR input_port = 0x80; / / P0 ostas neparakstīts int vērtība; anulēts TIMER0 () pārtraukt 1 / / Funkcija, lai radītu pulksteni frekvenču 500kHz lieto Taimers 0 pārtraukt {CLK = ~ CLK;}. anulēts kavēšanās (neparakstīta int skaits) / / Funkcija, lai nodrošinātu laika aizkavēšanos ms {int i, j;. par (i = 0, i

/ / Programma, lai parādītu temperatūru Celsija un Farenheit mērogā. [Sintakse = c] # ietvert # define ostas P3 # define adc_input P1 # define dataport P0 # define sek 100 sbit RS = ports ^ 0; sbit RW = ports ^ 1; sbit e = ports ^ 2; sbit WR = ports ^ 3 ; sbit rd = ports ^ 4; sbit intr = ports ^ 5; int test_intermediate3 = 0, test_final = 0, test_intermediate1 [10], test_intermediate2 [3] = {0,0,0}; anulēts kavēšanās (unsigned int ms) { int i, j; (i = 0, i

thanx basade.abdul bet iepriekš kods ir 0804 ADC un im izmantojot adc0808 .... Es domāju, ka ir daži, ja konversijas atšķirība gadījumā adc0808 man palīdzēt plz: (

jūs teicāt jūs nesaņemat precīzu temperatūru uz LCD, lūdzu aprakstīt to, ko jūs saņemat sniedzot piemēru

temperatūras svārstības ir tik nejauši tas ir, ja man 25 grādu C uz LCD 25 grādu temperatūrā, tad uz palielinot šo temp līdz 26 grādu C I got 88degree C uz LCD

Alright, jūs izmantojat pastiprinātāju pie izejas LM35? tāpat LM324?

LM35 dod produkciju ziņā frakcijas 1V meanining, 0.32v par 32 grādu pēc Celsija. . Tā parasti cilvēki izmanto pastiprinātāju 10 guvumu, lai padarītu produkciju variācija rupjiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back