LLC rezonanses pārveidotāji lētu SMPS mazos apjomos?

G

grizedale

Guest
Hi, es esmu tiesības pieņemt, ka SIA rezonanses pārveidotāji nav piemērotas lētu elektroenerģijas piegādēm mazos saražoto sēriju.? galu galā, LLC prasa augstu toleranced rezonanses sastāvdaļas, jo tā ir svarīgi būt ļoti dažiem diezgan precīzu rezonanses frekvence, un augstu tolerances LLC komponenti ir dārgi.

protams, piemērots lētu barošanas bloki lielu saražoto sēriju - Regards Orson Cart.

ja jūs piekrītat, ka rezonanses kondensators ir jābūt labi toleranced augstsprieguma komponents, un šādas sastāvdaļas ir pārāk dārga maziem saražoto sēriju ...... un vienkārša pusi tilts varētu būt labāks variants? Arī rezonanses induktors ("noplūde"), ir ļoti cieši toleranced, un vai tās atsevišķu induktors vai "sadala spole" transformators puses, tās ir ļoti dārgas .... pārāk dārga maziem apjomiem lēti barošanas bloki . Kā jau minēts, protams, rezonanses frekvence ir diezgan labi definēta? ... Lai es varētu secināt, ka SIA rezonanses pārveidotāji ir vai nu eksotisko pieteikumiem mazu laiku (piemēram, radara PSU s), vai par liela apjoma ražošanā darbojas, ja cieši toleranced daļas kļūst lētākas, jo lielu apjomu .... tas ir labi ?

Parasti par LLC pārveidotāji jums nav obligāti jādarbojas labi pie rezonanses frekvenci. Jūs varat ar pilnu slodzi, un tas palīdz, bet jūs parasti darbojas iepriekš fr. Ja jūsu fr ir neskaidrs, tad jums vienkārši ir ierobežot minimālo biežumu pēc iespējas augstākā fr. Tas nav optimāla, jūsu maksimālā jauda būs mazāka, bet kas varētu būt pieņemami. par lielāko maza apjoma būtu transformators. Es šaubos, integrēta magnētismu būtu ekonomiski pie nelielo apjomu, bet varbūt diskrēti komponenti varētu izstrādāt, ja jūs atradīsiet tos pie plaukta.

mtwieg ir pareiza, jo jūs vienmēr būtu jādarbojas virs rezonanse - precīzs freq no rezonanses daļām nav absolūti kritiski, izmantojot diskrēto atsevišķas induktors, lai samazinātu Tx magnetizēšanas L ir laba ideja, jo tas padara transformators vairāk atkārtojamiem, un ar mazāku zaudējumus ( nav fringing plūsmas siltuma vadi), līmēšanai L's un C, lai dotu nedaudz vairāk nekā pilnu jaudu nodrošinās jūs vienmēr saņemsiet nominālo jaudu virs rezonansi pat tad, ja daļas ir + / -5%. Regards, Orsons Cart.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back