Little Apjukums

S

steve10

Guest
Tēmu "nulles un funcion ar Laplasa domēns" ir bloķēta, bet ir dažas neskaidrības jābūt notīrīta.Protams, es neesmu pienākums to izdarīt, bet es daru to fun.
Patiesībā, man ir iesniegusi attiecīgu pieprasījumu Pisoiu uz atbloķēt šo tēmu apologizing izmantojot emocionālo vārdu un daudzsološs ne vairāk līdzinās vārdi no manis.Nav tūlītējas komentāru vai) atbilde no viņa (viņas, though.

Es tikai gribu noskaidrot vienu lietu, kā tas funkciju F (s) = 12 * exp (-2s) / [(s-4) (s-3)] uzvesties pie bezgalībai?Es uzskatu, ka lielākā daļa no mums ir pazīstami ar to, bet es esmu arī pārliecināts, ka daži nezinu.Šeit ir secinājums:

Infinity ir būtisks vienskaitlis punktu F (s).In Complex Analysis, ja funkcija ir vairāk nekā viena dažādiem robežvērtībām ja mainīgais s approches vienu punktu (ieskaitot bezgalībai) s0 no dažādos virzienos, tad s0 sauc būtisks vienskaitlis punkts funkciju F (s).Mūsu Piemēram, bezgalība ir šāds punkts F (s) = exp (-2s) / [(s-4) (s-3)], ko var viegli redzēt.Ja s -> bezgalības no pozitīvas reālās ass, F (s) -> 0, bet ja s-> bezgalībai no negatīvas reālās ass, tad F (s) -> bezgalība.Tātad, bezgalība ir būtisks vienskaitlis punktu F (s).Tas nozīmē, cita starpā, bezgalība nav nulle F (s).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back