Litija baterija - jauda

A

Audette

Guest
Man ir jautājums par baterijām un cik daudz enerģijas viņi uzglabāt. Es esmu meklē, izmantojot litija akumulatoru pārnēsājamo instrumentu - abas izvēles man ir ir 14.8V 4.4Ah vai 11.1V 4.4Ah. Spriegumu es strādāju ar ir 5V un 3.3V un parasti instruments izmantos ap 400-500mA parastā lietošanas režīmā. Mans jautājums ir, vai spriegums ietekmē to, cik cikli mana baterija var iet cauri? Kāds reiz man teica sprieguma padara ļoti maz atšķirību ar enerģētikas jomā, baterijas un ka tas ir Ah specifikācija ka jautājumus. Taču es nekad īsti got pienācīgu paskaidrojumu, kāpēc tas ir un es esmu vēl sajaukt par to, vai šis ir gadījums. Es cerēju mans instrumentam būtu jābūt iespējai ciklā ap 200 iterācijām, izmantojot 14.8V 4.4Ah akumulatoru. Kā tas var ietekmēt, ja man iet pie 11.1V 4.4Ah akumulatoru - vai pat zemāku spriegumu, bet pašā ah. Paldies jau iepriekš

Tas ir Watt stundas ne ampērstundās šo jautājumu. Vatu stundām = enerģija. Tātad, ja jūs izmantojat komutācijas regulatoriem 14.8V akumulators kalpos ilgāk nekā 11.1V. Ciklu skaits nav atkarīgs no sprieguma. Atšķirība ir tāda, ka 11.1V ir 3 šūnu, 14.8V ir 4 šūnas. Jums ir nepieciešams definēt kā pašreizējais ir sadalīta starp 5V un 3.3V, lai aprēķinātu, cik ilgi baterija ilgs. Izstrādāt jaudu un uzņemties varbūt 80% efektivitāte par pārslēgšanas regulators. Keith.

Veicot jaudas aprēķinus par akumulatoru, es neesmu izmantojis vatu stundām - bet Amphours. Vai to vajadzētu mainīt? Esmu izmantojusi formulu, kas aprēķina pašreizējo x laiku - pievieno 20% papildus par 80% efektivitāte un sadalīt akumulatora mAh vērtību, uz rezultātu. To es domāju, bija ciklu skaits. Tomēr, tas nav ņemts vērā spriegumu vispār. Man būtu jānomaina tas, pašreizējais x spriegums x laiks [COLOR = "Silver"]? [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 10:13 -------- - Iepriekšējā sūtījums bija pie 10:13 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Veicot jaudas aprēķinus par akumulatoru, es neesmu izmantojis vatu stundām - bet Amphours. Vai to vajadzētu mainīt? Esmu izmantojusi formulu, kas aprēķina pašreizējo x laiku - pievieno 20% papildus par 80% efektivitāte un sadalīt akumulatora mAh vērtību, uz rezultātu. To es domāju, bija ciklu skaits. Tomēr, tas nav ņemts vērā spriegumu vispār. Man būtu jānomaina tas, pašreizējo x spriegumu x laiku?

Jums jāņem vērā spriegumu, lai iegūtu varu (un enerģiju). Jauda = volti x ampēri. Amp stundas ir labi, ja jūs zināt jūsu ķēde aizņem noteiktu strāvu un spriegumu ir noteikts. Ja jūs sākat mainīt spriegumu un shēmas izmanto pārslēgšanas regulators, tad pašreizējais mainīsies arī tāpēc Jums ir nepieciešams ņemt vērā, ka. Kad jūs izmantojat esošajiem / laiks / sprieguma un pievienot 80% efektivitāte, ko jums vajadzētu beigties ar ir daudz laika, ka shēma kalpos par vienu maksas. Kā, piemēram, ja jūsu circuit notiek 5V pie 1A lietojat 5V. 80% efektivitāte regulators ņem 6.25W radīt 5V (nav 6W, kā jūs varētu domāt). Ja Jums ir radīt to no 14.8V akumulatoru, tad 6.25W darbojas, kā 422mA. Tātad, jūsu 4.4Ah akumulatoru ilgs 10.4 stundas. Ja jūs atkārtoti izdarīja aprēķinus ar 11.1V akumulatoru jūs varētu ņemt 563mA un lai akumulators būtu tikai ilgt 7.8 stundas. Ciklu akumulators kalpos skaits ir atkarīgs no ražotāja un kvalitātes akumulators, bet parasti 500 līdz 1000 pilnus ciklus. Ar LiIon daļējas izplūdes nemēdz samazināt laiku, cik tā 1000 divarpus izplūde ir iespējams līdzvērtīgi 500 pilnu maksu attiecībā uz bateriju mūžu. Keith

Paldies par detalizētu atbildi Keith. Vai varat lūdzu apstiprināt šādu aprēķinu, pamatojoties uz to, ko jūs teicāt - bet pārveidot, lai iekļautu darbības laiku. 5V līnija, 0.3A kopā ar 80% efektivitāti, ir vajadzīga 1.88W. 3.3V līniju, 0.3A kopā ar 80% efektivitāti, ir vajadzīga 1.24W. 5V līnija tiks izmantoti 30 sekundes un 3.3V 60 sekundes par katru paraugu ņemšanas ciklu. tāpēc, ja mēs domājam par vienu cikla esot 60seconds, atbilstību Watts izlietoti šajā laikā, 5V line = 1.88 * (30/60) = 0.94 3.3V line = 1.24 * (60/60) = 1,24 Tāpēc kopējā jauda nepieciešama par 60 sekundes = 0,94 + 1,24 = 2,18 Ja akumulators ir 14.8V, 4.4Ah akumulatoru, AVG no akumulatora strāvu izmanto = 2.18W/14.8V = 150mA Tāpēc pavadīto stundu bateriju skaits ilgs = 4400mAh/150mA = 29 stundas varu tad pārvērstu to ciklu skaitu, sakot = 29 * 60 * 60 (konvertēt uz sekundēm) / 60 (paraugu cikla laiks) = 1740 Tātad es varu pieņemt, ka labākajā akumulators dos man 1740 par 60second ciklu?

Jūs aprēķini ir naudas līdz pat 29 stundām. Jūsu nākamais bits ir faktiski pareiza, bet sarežģīts veids, lai iet no 29 stundām līdz 1740 minūtēm. Jūs aprēķināt līdz sekundēm, tad konvertēt atpakaļ uz minūtēm (* 60/60), bet atbilde ir pareiza. Cikli šeit nav iespējams sajaukt ar akumulatora kalpošanas ti skaitam uzlādēšanas / izlādēšanas cikliem pirms baterija ir saimniecības maksu labi un jānomaina ar jaunu. , Kas parasti ir 500 līdz 1000 uzlādes / izlādes ciklus. Keith.

Paldies. Es tagad iegūt akumulators un pārbaudi, un redzēt, cik precīzi aprēķini ir :)

Tāpēc es varu pieņemt, ka labākajā akumulators dos man 1740 par 60second ciklu
g.gif
?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back