Linux piekļūt NTFS problēmu

C

cloudliu

Guest
Hi everyone.Man bija Mount NTFS partition uz manu REHL3 sistēmu, bet konstatēja, ka tikai lasīt, bet rakstīt par šo starpsienu, var kāds man pateikt, tas ir iespējams vai rakstīt uz NTFS partition.How darīt it.Thanks!

Tas ir tik sarežģīti .....un tomēr, šķiet, neizmanto REHL3.
Paldies visiem vienādi.

cloudliu iet uz www.linux-ntfs.org...i cerību u atradīs nepieciešamos iepakojumos rehl3 .... bet i dont domāju u var rakstīt piekļuve ntfs ..... ne veidos check it out .. ..

I use ierobežojošām un i ir pilnībā piekļūt no Fedora Core 3 NTFS, izmantojot jaunāko kodolu (2.6), tāpēc es domāju, ka tas darbosies arī ar REHL3. [/ quote]

Thanks everyone!
Mana aparatūra pm pm 855 r9000, šķiet, būtu jāizmanto i686 rpm-package.I tikko ir beigušies i386 rpm-kopumu, bet bez atbildes.

Es izmantot tikai FC5, kad es gribu piekļūt NTFS, i instalēt dažus rpm ļauj man mount un pieeju manām NTFS cieto disku.

Hi camnarith varētu lūdzu man pateikt, kur atrast rpm paketes? Thank you very much.

Iespējams rakstīt NTFS partition.Šim vajadzētu atbalstīt no kodola to darīt.Ir arī sava veida NTFS komunālie atbalsta forums nav pieejams.

Ok, šeit ir tas, ko es varētu darīt ...

1) Centies dod 777 atļaujas ceļš, kur jūsu NTFS ir uzstādīti.
2) Disable SElinux, cnfiguration failam vajadzētu atrasties pie "/ etc / selinux / conf" šeit mainīt SELINUX = Enable atspējot un reboot.

Ļaujiet man zināt, kā tas gāja.

Varbūt jums vajadzētu recompile kodolu un atlases NTFS rakstīt opion

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back