Linux 8,0 ir pieejama tagad

A

Ansunamu

Guest
Varat fine, kur lejupielādēt, izmantojot meklētājprogrammu

Najnowszy atak robaka Stuxnet wywołał wiele dyskusji i spekulacji odnośnie zamiarów, celów, pochodzenia i - co najważniejsze - celu i tożsamości osoby atakującej. Kaspersky Lab nie zdobył wystarczających danych pozwalających zidentyfikować osoby atakujące oraz zamierzony cel ataku, możemy jednak potwierdzić, że jest to unikatowy, zaawansowany atak szkodliwego oprogramowania przeprowadzony przez dobrze finansowaną grupę dysponującą dużymi umiejętnościami i specjalistyczną wiedzą o technologii SCADA.

Read more...

Jūs varat izmēģināt www.9down.com ...bet lielākā daļa no serveru ir ļoti aizņemts, tā būs laba jums lejupielādēt to nākamnedēļ ..

Vai jūs guys laika ceļotāji no nākotnē?Vai jūs zināt, lietas, kas citur pasaulē nav?Es šaubos to.

Klausieties uz augšu, tāpēc, ka es
esmu tikai gatavojas let jums par šo maz "slepens" vienu reizi.Linux ir kodols, tas nav OS izplatīšanu.Linux pašlaik ir versija 2.4.x par stabils kodols, un 2.5.x par nestabilu kodolu.Nākamā Linux (vēl veidā off) būs vai nu versija 2,6 vai 3,0, atkarībā no tā, kā pašreizējo diskusiju iet.

A izplatīšanu veic kodola un wraps vesels ķekars par labierīkošanas un plauktiņš ap to.Tās ir lietas, ko jūs runājat par.Tās ir lietas, tāpat kā Redhat, mandragora, SUSE, Debian,
utt ..Jums ir jābūt runājot par Redhat 8, ko veic, jūsu maz veidā.

Līdz ar to, jums nav nepieciešams veikt nerrs sevi vairs pie draugiem un svešiniekiem.Jūs tagad zināt nedaudz tiny bit par Linux.Baudīt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back