Linearizing parastās diferenciālo vienādojumu

T

thavamaran

Guest
Hi guys, im cenšas linearize saistītā nelineārs Oda. Es daļēju atvasinājums, un tad Jacobian matricu, esmu redzējis dokumentu, izmantojot valsts kosmosa modelis Jacobian matrices. Es aprunāt iegūt pareizu atsauci uz šo valsts telpas modelī. Attached ir nelineāras oda, daļējs atvasinājums no nelineāras Oda un valsts kosmosa modelis Jacobian matrices. Var kāds izcelt vai paskaidrot, kā viņi ieguvuši valsts kosmosa modelis kā transformācija, tas noteikt formulējums. Žēl jautā šādā veidā nodarīt nevaru atrast nevienu grāmatu, vai norādi, kas attiecas vai izskaidro to. Lūdzu palīdziet man! paldies!

Es domāju, ka valsts telpa metode ir vienkāršākais viens un tas tiek apspriests Ogata grāmatas par Linear kontroles sistēmas Desidn

Ja tas ir fizika (inženierzinātnes?) Problēma jebkurš mēģinājums linearizing vajadzības darbināt ar fiziku (inženiertehnika) sistēmas ...., kamēr jūs paskaidrot, ka es nedomāju, ka kāds var palīdzēt. rt

Viegli anyway jūs uz to skatāties. Es došu trīs soļus 1. Noteikt, cik daudz mainīgie jums ir visas sistēmas 2. Ja 1, izmantojiet Taylor sērija paplašināšanos 1 mainīgais order1. Ja 2 vai vairāk izmantot Teilora rinda izplešanās vairākiem mainīgajiem order1. 3. noteiktu normālo ekspluatācijas mainīgo ti X = x (0) + x st dx / dt = dx / dt. Pēc šī trīs soļi u būs savus vienādojumus ar linearise versijā

Nu, es domāju, ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par valsts vietu jūs vēlētos redzēt šo lapu: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/State_space_ (kontrole) # Linear_systems] Valsts telpa (kontrole) - Wikipedia , bezmaksas enciklopēdija [/url], un jo jums var būt atzīmēja linearization ir vajadzīgs šim modelim strādāt ... lai jūs varētu atrast, ka, izmantojot Teilora rinda pirms pārcelšanās uz valsts kosmosa modelis ļoti noderīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back