linearitātes BJT

B

bouchy

Guest
Hi All,

Man ir pāris jautājumi:

1 - Kas nosaka linearitātes bipolāriem tranzistors?

2 - Es izlasīju, ka izmantošana (piemēram, RC), atgriezeniskās saites kopīga-emitētājs tranzistors var uzlabot linearitātes manu tranzistors.var kāds lūdzu paskaidrot?

Paldies

Lejupielādēt šo pamācību par BJTs un uzskatīt to par bible:
http://www.microst.it/Tutorial/bjt_eng.html

Par linearitātes un citiem jautājumiem CE konfigurāciju (ja jūs din't vēlaties lasīt visu ceļu caur un es ecourage jums lasīt ..) aiziet uz lapu 98 kur jūs atradīsiet šo:
Quote:

Vēl viens svarīgs rezultāts, tostarp rezistences Re jo emitents ir tas, ka tas ļauj pastiprinātājs rīkoties ar lielāku ievades signālu, nenosakot nelineāra traucējumus.

hello IanPasper savu viedokli,
emitera pretestību tiek izmantoti, lai palielinātu amt no linearitātes ir tranzistors.faktiski tas tiek izmantots, lai negatīvas atsauksmes, lai sasniegtu stabilu gain.pls celt gaismā šajā sakarā.

BJT ieejas lineārajā intervālā ir ierobežota 4Vt diapazonā (aptuveni 100mV).

Ja CE (kopējā emitera) shēma ar deģenerāciju ar rezistoru, tad ieejas diapazonā var uzlabot ar koeficientu 1 gm * R.

Yibin.

Hey

Ja jūs izdarīt nelielu signāls shēma BJT (T-modelis), tad emisiju pretojas Re ir sērija ar maza signāla emitētājs rezistors.Tas nozīmē, ka tad, ja ieejas spriegums ir piemērota bāzes tranzistors ir sadalīta starp divām resistanses.Tas, kas rada mazāku signāla pāri mazu signālu emitera pretestību.Tas ir tikai ar spriegumu visā šajā, ka palielinās.Tādā veidā jūs varat pieteikties lielāku signālus BJT un joprojām uzskata, ka ir lineāra.
Cena ir cēlonis ieguvums.

Hi IanP,

Kā mēs varam aiziet līdz 98 lapu Jūsu saites?
I didn't succed tālāk par lapu 6.
uz
g

tyassin rakstīja:

HeyJa jūs izdarīt nelielu signāls shēma BJT (T-modelis), tad emisiju pretojas Re ir sērija ar maza signāla emitētājs rezistors.
Tas nozīmē, ka tad, ja ieejas spriegums ir piemērota bāzes tranzistors ir sadalīta starp divām resistanses.
Tas, kas rada mazāku signāla pāri mazu signālu emitera pretestību.
Tas ir tikai ar spriegumu visā šajā, ka palielinās.
Tādā veidā jūs varat pieteikties lielāku signālus BJT un joprojām uzskata, ka ir lineāra.

Cena ir cēlonis ieguvums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back