Lineāru diferenciālvienādojumu risināšana, izmantojot opamp

R

RollingEEE

Guest
Hi, vai jūs varat man palīdzēt. Dodiet man shēmas diagramma, izmantojot opamps un pasīviem elementiem, atrisinājis v (t) d ³ v / dt ³ + 2 d ² v / dt ² - 4 dv / dt + 2v = U (t) ja spriegums U (t) ir dota, lai gan daži ģenerators . sākotnējos apstākļus, ņemot vērā: v (t = 0) = 0; dv (t = 0) / dt = -2 d ² v / dt ² = 3, t = 0

Varbūt jūs varat pārveidot šo laika domēna diferenciālo vienādojumu, lai Laplasa s-domēnā, lai iegūtu sistēmas nodošanas funkcija, ti,. U (s) / V (s) = s ^ 3 2 s ^ 2-4s 2. Tagad uzdevums jums jāveic, ir izveidot sistēmu, lai īstenotu šo TF izmantojot avtive ķēdēm. Ar laba vēlējumiem! - San

jūs varat sniegt man jebkādu piemērs / apmācība, lai īstenotu šādu shēmu?

jums vajadzētu darīt integrators, papildinātāja, atņemt ķēdēm no opamps.

[Quote = leohart] atrast urself lineāra ciruit analīze mācību grāmata [/quote] ha ha ļoti smieklīgi, man ir Hayt Kemmerly Durbins, Boylstad, Coughlin un Driscol

Es domāju, ka jums ir darīt to ar integratori, jo diferenciācija nav cēloniska (ti, jūs nevarat aprēķināt atvasinājums reālā laika). Ja jūs varat noteikt sākotnējos apstākļus, un ir 3 integrētāji, šķiet, tāpat kā tam vajadzētu būt sasniedzamiem. Jums vajadzētu meklēt dažas grāmatas par analog datoriem

Atrast kaut ko par analogo datoru. Tas ir ļoti vecs stāsts un labi zināmi 60s.

jums vajadzētu veikt stāvokļa telpas realizētu šīs diferenciālo vienādojumu. Ar savu relization var īstenot, izmantojot tikai integratori, papildinātāju un apgāžot pastiprinātāji. Tas arī viss. Es sūtu jums īsas piezīmes par analogo aprēķinus. Es ieteiktu grāmatu vairāk insigth par šo tēmu. Grāmata ir lineāra sistēmu Kailath.

viens no analog filtrs tehnika ir valsts vienādojumu, kas var īstenot, izmantojot opamp, bet jums ir pārveidot tour vienādojumu procedūru par valsts kosmosā vienādojumā i domāju, ka

komutācijas kondensatora ķēdi var viegli abtain šo funkciju.

hey ņemt Laplasa pārveidot vienādojumu ... u ll get domēna vienādojuma ... tas eqation u rakstīt std par n izdarīt coressponding pasīvo komponentu, piemēram, kondensators par 1/s...etc u ll get priekšstatu par to, kā ķēdes izskatās ..

ah, kā es varu lejupielādēt šo grāmatu, es esmu ieinteresēts ideju analog aprēķināšanas ...

Vienkārši noklikšķiniet uz "bezmaksas spogulis" variantu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back