Lineāro barošanas dizainu!!

R

Rfboy

Guest
Hi guys, kur es varu atrast labu e-book, lai izstrādātu lineāro barošanas ar induktīvo ievadi ...... Thak Jums

Es domāju, tas nozīmē, transformatora ieguldījumu. Meklēt Hobby shēmām un Mazo projektu Problēmas forumu. Šeit jūs atradīsiet ziņas par kādu dizainu. E-pasts mani, ja Jums ir desigs esmu. Laba vēlējumiem.

Ir daudz labu grāmatu par Linear Power Supply Design - do meklēt Amazon. Kā pirmo osta jums patiešām vajadzētu mēģināt Nacionālā semicoductor mājas lapā un Linear pusvadītāju mājas lapā un apskatīt pieteikumu piezīmēs par lineāro regulatoru. Lai ātri piegādes notiek varat izmantot LM317 regulatora un pielāgotu to no 1.25V līdz aptuveni 2V zem ieejas spriegums regulatoram. Tie nav grūti iegūt darbu visu to labāko un veiksmi Shogun

Hi there Elektor Electronics bija pic16f84 kontrolē PSU un man ir konstatēts viens uz web es redzētu, vai es varētu pat ielādēt to šeit (ne forma 1 elektor man jāsaka) snaper

Es atklāju to, tas varētu palīdzēt jums, vai vismaz dot u daži padomi veido, ja u, piemēram, tikai noņemt pic mikroshēmas un izmantot 10k podus ar 5 voltu barību snaper

Vēl viens labs avots vienkāršu dizainu ir amatieru radio rokasgrāmatas izbāzt ar ASV ARRL un Lielbritānijā RSGB. Arī jebkura vecāku universālās radiotehnikas rokasgrāmatu strādās. Pārbaudiet savu vietējo bibliotēku pa Terman no aptuveni pirms 50 gadiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back