Lineārās interpolācijas algoritmu

T

Tracid

Guest
Hi there! Man būtu divi jautājumi jums. Lets talk par pirmo tikai manā Electronics projektu, man ir izmantot lineāru interpolation.I uzskatīja, ka šis dokuments tīmeklī! http://www.ieor.berkeley.edu/ ~ goldberg/pubs/XY-Interpolation- Algorithms.pdf ir problēma, ka pēc iepazīšanās un mēģina sekot vienādojumu i get sajaukt. Es domāju, ka autors jaukto mainīgo lielumu un līdz ar to tās nav iespējams iegūt uz rezultātu. Vai kāds, lūdzu, apskatiet šo dokumentu un atrast kļūdu, vai, ja tur vairs nav pusaudze, tad paskaidrojiet man aprakstīto metodi? Paldies!

Atvainojiet, ko jūs pateikties? Vai jums šķiet, ka saikne noderīgu sev?

Hi, man nav lasīt to detalizēti, bet diezgan pārliecināta, ka tas Bresenham algoritmā, mēģiniet google to, tad jūs atradīsiet daudz paskaidrojumu. Regards, CI.

Paldies Ichan! Es neesmu angļu vīrs, lai varētu kāds man pateikt, ko nozīmē galvenā vērtība ir? piemēram: delatX un deltaY ir relatīvi prime, vai pime vērtība X. ******* saite uz Bresenham algoritmu izskaidrojums: http://www.cs.mcgill.ca/ ~ cs644/Godfried / 2005/Fall/Menard/integer.htm Vai jūs piekrītat, ka apakšā wheres "pēdējo pikseļu sasniedzis?" pārbauda salīdzinājums ir labs? Tajā teikts, lēkt atpakaļ, ja X ir mazāks vai vienāds ar to galamērķi. Bet es domāju, ja tā vienāda, tad nevajadzētu lēkt atpakaļ, jo tas būs pāri galamērķa punkts ar 1 (lai tādā veidā tas lec atpakaļ līdz tās nav lielāks)! Ko jūs domājat: ir "lielāks vai vienāds ar 2 * deltaX" laba vai tā pietiekami "lielāks nekā"?

Es sekoju Bresenham algoritmu plūsmas diagrammu, lai attīstītu nepieciešamo kodu par manu mikroprocesoru, kas rotē Stepper motors. Man ir tagad dziļi šajā posmā, aprēķins (jānosaka, kuriem ass, lai pārvietotu ilgāk, pārvietot virzienos, uc) Rakstot beigām daļas subroutine viena lieta got neskaidrs attiecībā uz mani. i lauza manu ass uz 256 positions.The algoritmu i sekoja saka vairs ass ir pārvietoties katru iterāciju, un īsāks ass (īsāks attālums no sākuma līdz beigām), jāpāriet saskaņā ar aprēķinu results.There nebūtu nekādu problēmu, ja i izmantot pilna pastiprināšanu, jo katrā atkārtojumā i pārvietot vairs asi vienu pilnu soli (un līdz ar to vienu pozīciju). Bet realitāte ir tāda, ka es izmantot microstepping un virzīt tieši vienu pozīciju atpakaļ / uz priekšu man darīt tieši 6 microsteps.This nozīmē, ka es nedrīkstētu atjauninātu pozīciju info katram atkārtojumam, bet gan tikai ik pēc sešiem atkārtojumiem. (I did to šādā veidā, jo es gribu avoide 16bit aprēķiniem) Mans jautājums ir: vai tas ietekmē plūsmu līnijas aproximation un pabeigšanas, ja es mainīšu nostāju info tikai ik pēc 6 soļi? (Tāpēc es veikt aprēķinus, it kā man bija, izmantojot visu pastiprināšanu, bet atjauninātu pozīciju tikai reizi 6 atkārtojumiem) Paldies!

Manuprāt, jums būs nepieciešams izmantot lielāku skaitu nekā BYTE, izmantojiet vesels skaitlis vai pat Long Integer. Ja jūs izmantojat mikrokontrolleru un montāža programmēšana pēc tam saistīto 16bit math bibliotēkai ir jābūt pieejamai kaut kur tīmeklī. Per jūsu jautājumu, es domāju, ka tā iespējams, bet, atkal, izmantojot lielāku skaitu ir labāka izvēle, IMHO. Regards, CI.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back