likt lumped induktors starp divām microstrip līniju HFSS

L

lkminz

Guest
Hi there i am mēģina modelētu struktūra ar lumped induktors in HFSS. Man ir likts lumped induktors starp divām microstrip līniju noteiktu biezumu. Es mēģināju ar viņiem pievienojās arī caur plāksni un RLC robežu pār to, bet iegūtais rezultāts nav apmierinošs. Man ir pievienots HFSS struktūru, vajadzīgo rezultātu un iegūtais rezultāts jebkādi komentāri vai ieteikums būtu patiešām noderīga.

veidot kaste vakuuma pāri 2 līnijām, definē to kā induktivitāte. Integrācijas līniju, ir jāsazinās ar 2 MS līnijas. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] kaste varētu būt nedaudz virs MS līnijas, un saskare ar MS līnijām.

[Quote = James Cook] būvēt kastīti vakuumā pa 2 līnijām, definē to kā induktivitāte. Integrācijas līniju, ir jāsazinās ar 2 MS līnijas. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes:. [/Color] [/size] kaste varētu būt nedaudz virs MS līnijas, un saskare ar MS līnijās [/quote] hi james paldies atbildēšana. Jūsu paziņojumi 1) box varētu būt tikai virs MS pozīcijas 2) integrācija līnija jāsazinās 2 MS līnijas. ir mazliet confussing. plz paskaidrot 1. paziņojumu mazliet skaidrāk. paldies jau iepriekš

Ja jums ir HFSS un Dizaineris pieejams jūs varētu vēlēties apsvērt sadarbības imitē kur jums veidot pēdas ar HFSS, un tie ir jāapvieno Designer ar induktors. Es runāju ar vienu pieteikumu inženieri informāciju. Regards

ya man ir gan programmatūras pls paskaidrojiet man, kā sadarboties - modelētu [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 44 minūtēm: [/color] [/size] hi James Cook es struktūrā kā vienu ur instrukcija .. ... pls pārbaudiet weither i ir darījuši visu pareizi vai ne .... bet tomēr rezultāts nav vajadzīgo rezultātu

paldies james šī ckt dos man vairāk confidance projektēšana struktūrā es tikai vēlos zināt, kā u ir izveidojuši vakuuma lodziņā microstrip līnijas, tāpēc ir nepieciešams izstrādāt lodziņā lapas būtu darījis darbu. kad es teicu, lodziņā starp microstrip līnija i nozīmēja kaste struktūru starp divām līnijām, kas nepārsniedz tos jebkurā veidā, ja šajā veidā, tad soda es iet kopā ar to, ja u ir kaut kas cits man pateikt par šo pls, man

Vakuuma kaste ar lumped RLC var repsent mikroshēmas kondensators, chip induktors vai chip rezistors uz MS līnijas. Kastes izmērs ir jābūt iepakojumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back