lietuvēm (standarta šūnu)?

M

Mike_D

Guest
Vai kāds zina, cik to, ko lietuvēm joprojām atrodas ASV?Es atklāju pāris, piemēram, Honeywell, ka ir, bet tie visi bija par rad cietu procesā, kas ir overkill par šo projektu.Tomēr nekādas ziņas par dizainparaugu var eksportēt.

Pateicība,
Mike

Firma Seagate poszerza swoją ofertę o nowe dyski twarde SV35.6, dedykowane do stosowania w systemach monitoringu i rejestracji obrazu oraz dla osób zajmujących ...

Read more...

Esmu dzirdējis par lietuves attiecībā uz saliktiem pusvadītāju in NC jomā.Zinu, ka cree ir liešanas,
kas nav pārliecināti, ka RFMD no pašā jomā.Nav standarta šūnu though.

Chartered un IBM izmanto vienu un to pašu procesu, bet jā, Chartered ir ārpus ASV un lētāka.
Daži citi:
LSI
Freescale
TI
AMI
Atmel
Areoflex
Cypress
Lattice
Actel
Ja es domāju, ka vairāk, I'll post.

Lielākajām un mainstream
ASV lietuvēm, jau ir nosauktas.Ir daži citi niša / specialitāti tirgotājs lietuvēm es domāju, ka par:

Jazz Semiconductor (Irvine, California)
Lucent?(sen, tad, kad tie vēl bija daļa no AT & T?)

Kāpēc tas ir jābūt ASV?
Mikroshēmā varētu būt konstruētas jebkur un nosūtījuši vairāk nekā jums.Arī daži no lietuvēm minēti, ir diezgan zemas tech par
šodienas standarti ...

Kas ģeometrija vēlaties 0,18 / 0,13 / 0,09 .....?

Thinkie, dažiem militāriem un kosmosa patērētājiem ir nepieciešams dizainparaugus jāsūta tikai uz "uzticamiem" lietuvēs.

gliss wrote:

Chartered un IBM izmanto vienu un to pašu procesu, bet jā, Chartered ir ārpus ASV un lētāka.

Daži citi:

LSI

Freescale

TI

AMI

Atmel

Areoflex

Cypress

Lattice

Actel

Ja es domāju, ka vairāk, I'll post.

Intel fabs ir Intel dizainparaugiem tikai.Tās nesniedz Fab pakalpojumus klientiem.Pievienots pēc 4 minūtēm:deh_fuhrer wrote:

Freescale tagad fabless ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back