lietojumam specifisku instrukciju kopums procesors --

M

mohankumar.pandian

Guest
i am plāno izstrādāt ASIP sensoru pieteikumus ((((vai atleast pateikt, ja ir citi iespējami & fesible pieteikums))) ... no kurienes sākt savu procesā? ... man ko r prerequsites? ........... tas fessible pabeigt šo projektu ar 6 mēnešu's? (i am pēdējā gada laikā mana inženierijas pakāpe ....)

ASIP --------- lietojumam specifisku instrukciju kopums Processor
Last edited by mohankumar.pandian gada augusts 19, 2006 9:04 labots 2 reizes kopā

Es Bite, gan man var būt neizglītots ...

ASIP?

Vai esat pārliecināts, ka jums ir akronīms pareiza?

Es esmu thinkng Applcation Īpaši Integrētās procesors, procesors ar īpašu pieteikumu un instrukciju, kas atbilst šo pieteikumu.

... bet tad es arī domāju I ^ 2 R bija varas saistīts arī līdz brīdim, kad es atklāju, ka tur nebija, ka tā ir sakaru protokols.

ASIP stendi lietojumam specifisku Instrukciju kopa Processor .................

mohankumar.pandian wrote:

mohankumar.pandian wrote:

Ļauj noteikt dažas lietas, taisni ...

ASIP kā sākotnēji izmanto Sato (1991) ir viens no viņa dokumenti ir: specifiska lietojuma integrēto procesoru.

Vidus 90's un līdz šim ASIP galvenokārt izmanto kā abbrev.piemērošanas īpašo norādījumu kopums procesoru.

Termins, kas vecāki puiši var atsaukt ir ASSP: Pieteikums-īpašas standarta produktu.Tas ir no ERA (80), ja matricas, CPLD, utt, ja nav plaši izmanto (X sabiedrības un daži citi bija padarīt to bērnu soļi).

Hope this helps

the_penetratorŠ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back