liela problēma, izstrādājot unikālo microstrip (pat (ch)) antenas

M

majidmad

Guest
hi man ir ļoti ļoti liela problēma izstrādājot microstrip antena. Man ir izstrādāt unikālu formu antenas ka nav dizains agrāk. Es izlasīju tik daudz dokumentu un dažas par microstrip antenas grāmatu, bet .. ! diemžēl nav vispārējs veids, vai vispārējie vienādojumus desgin microstrip. Piemēram, es atklāju dažas formas, piemēram, arkveida kaklasaites, E-formas, U-formas un utt, bet tur vairs nav ar šajā dokumentos staigāt. Faktiski mans jautājums ir, ka, kā es varu dizains plāksteris antena? piemēram, es gribu, lai izstrādātu cirkulārās antena kliedziens U-slot kas top un substrāta FR4 panta zudumiem) ar ε = 4,9 un pamatnes biezums 1,6 mm. ar frekvenču diapazonā no 1 līdz 6 GHz. kā es varētu noteikt antenas izmēri, pamatnes izmērs, U-slot izmērs, ligzdas atrašanās vietu, barošanās un barošanas Izmērs Tips un atrašanās vietu tā tālāk! Ir kāda programmatūra, kas aprēķina šo par mani? lūdzu, palīdziet man. Man ir simulēt ar CST, un pēc tam izgatavot to līdz nākamajam mēnesim. ar laba vēlējumiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back